Dignitana fortsätter växa i USA med RWJ Barnabas Health och tre andra kliniker
Hem NYHETERCANCERVÅRD Dignitana fortsätter växa i USA med RWJ Barnabas Health och tre andra kliniker

Dignitana fortsätter växa i USA med RWJ Barnabas Health och tre andra kliniker

Publicerat av: Redaktionen

En av New Jerseys största sjukvårdskedjor kommer att erbjuda DigniCap® för att minska håravfall vid cellgiftsbehandling. Ytterligare medicinska centra i South Carolina, Kalifornien och Washington DC ingår också avtal.

Dignitana fortsätter växa i USA med RWJ Barnabas Health och tre andra kliniker 2Dignitana AB , expert inom medicinsk kylningsteknik och tillverkare av skalpkylningssystemet DigniCap®, meddelade idag att RWJ Barnabas Health , ett av de mest omfattande hälsovårdskedjorna i New Jersey, kommer att erbjuda DigniCap® till patienter på kliniken i Oceanport, New Jersey. RWJ Barnabas Health levererar högkvalitativ vård till ett nätverk som omfattar fem miljoner New Jersey-invånare och är statens största privata arbetsgivare – med mer än 32 500 anställda och 9000 läkare.

 ”Vi är glada att bli utvalda som leverantör av skalpkylning för ett av de största och mest omfattande hälsovårdskedjorna i New Jersey”, säger William Cronin, VD för Dignitana, Inc. ”RWJ Barnabas Health är en välkänd och respekterad vårdkedja och vi välkomnar möjligheten att bidra till att förbättra livskvaliteten för deras cancerpatienter.”

Dessutom kommer The George Washington University Hospital i Washington DC, Gibbs Cancer Center at Spartanburg Medical Center i South Carolina, Pomona Valley Hospital Medical Center i Kalifornien också att erbjuda DigniCap®.

Med dessa nya kliniker kommer DigniCap® att finnas tillgänglig på över 100 sjukhus och cancerkliniker i 21 stater, vilket hjälper tusentals patienter varje år att minimera håravfall på grund av cellgifter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>