Ella belönas med priset “Årets app” vid Femillo Awards 2023 för sitt bidrag till främjande av kvinnors hälsa
Hem APP Ella belönas med priset “Årets app” vid Femillo Awards 2023 för sitt bidrag till främjande av kvinnors hälsa

Ella belönas med priset “Årets app” vid Femillo Awards 2023 för sitt bidrag till främjande av kvinnors hälsa

Publicerat av: Redaktionen

Ella, den digitala vårdtjänsten som fokuserar på att stötta kvinnors hälsa före, under och efter graviditet, kan med glädje tillkännage att de har vunnit i kategorin ”Årets app” på Femillo Awards 2023.

Femillo Awards syftar till att lyfta fram och stödja initiativ som främjar kvinnors hälsa och välbefinnande.

Finalister i åtta olika kategorier valdes ut av Femillos jury, och sedan överlämnades beslutet till allmänheten för att rösta fram vinnarna.

— Det känns fantastiskt kul! Vi är så glada och tacksamma över att vårt arbete och kvinnors hälsa uppmärksammas. Det här priset är en bekräftelse på vårt engagemang för att erbjuda högkvalitativ digital vård som möter kvinnors specifika behov och främjar deras välbefinnande före, under och efter graviditet, säger Frida Johnson, medgrundare och verksamhetschef på Ella.

Ella strävar efter att erbjuda digitala vårdtjänster som gör det enkelt och självklart att få rätt hjälp vid rätt tidpunkt, inte minst under och efter graviditet då många känner sig vilsna och ensamma med sina besvär. Den här utmärkelsen reflekterar företagets dedikation till att göra verklig skillnad i kvinnors liv.

Ella belönas med priset “Årets app” vid Femillo Awards 2023 för sitt bidrag till främjande av kvinnors hälsa

Frida Johnson & Emelie Hollsten, Ella

— Vi måste våga prata mer om kvinnokroppen. På Ella arbetar vi för att sprida evidensbaserad kunskap och få bort stigmatiseringen och normaliseringen av kvinnohälsorelaterade besvär. Du ska inte behöva bita ihop eller kriga för att få rätt vård, tillägger Frida.

Ladda ner Ellas prisbelönta app från App Store eller Google Play, eller besök ella.se för mer information.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>