Encare nominerad som lovande teknik-startup av Rise Europe
Hem TEKNIK Encare nominerad som lovande teknik-startup av Rise Europe

Encare nominerad som lovande teknik-startup av Rise Europe

Publicerat av: Redaktionen

Encare, ett ledande bolag inom HealthTech, är stolta över att tillkännage sin nominering av Rise Europe som ett av de mest lovande teknikbolagen i Europa.

Detta prestigefyllda erkännande är ett bevis på Encares engagemang för att revolutionera vården genom digital innovation.

Encare erbjuder en innovativ SaaS-lösning utformad för att stödja vårdgivare med att förbättra återhämtningen för patienter efter kirurgiska ingrepp.

Den innovativa lösningen hjälper vårdgivare att följa internationella behandlingsriktlinjer genom hela vårdkedjan, från diagnos till rehabilitering, vilket bidrar till betydande förbättringar av kliniska resultat parallellt med kostnadseffektivitet.

Rise Europe är ett samarbetsinitiativ som samlar 14 europeiska länder för att främja nästa generations innovativa teknik-startups. Genom att samarbeta med entreprenörshubbar över hela kontinenten bidrar initiativet till att stärka den innovativa miljön och främja tillväxten av framtidens teknikpionjärer. Ett centralt inslag i deras stöd är att underlätta för företag att etablera sig på marknaden genom hands-on assistans och högkvalitativa erbjudanden. Dessutom anordnar de paneuropeiska evenemang som knyter samman startups, etablerade bolag och investerare för effektivt nätverkande och gemensam tillväxt.

Rise Europes urval av Encare för denna framstående nominering ses som ett erkännande av Encares betydande inverkan inom hälsa och teknik, särskilt genom dess innovativa ERAS Interactive Audit System (EIAS). Detta system har spelat och spelar en viktig roll för att förbättra effektiviteten och kvaliteten på vården, vilket lett till betydande förbättringar och kostnadsbesparingar.

Encare nominerad som lovande teknik-startup av Rise Europe

”Vi är mycket hedrade över detta erkännande från Rise Europe”, säger Rasmus Waller, VD på Encare. ”Denna nominering speglar vårt långvariga engagemang för att utveckla hälso- och sjukvården med hjälp av teknologi och vetenskapliga bevis. Vårt arbete med det övergripande ERAS-konceptet och ERAS-protokollen är kärnan i vårt uppdrag att förbättra patientresultat och höja standarden inom vården. Vi ser fram emot att fortsätta innovera inom teknik inom sjukvården, och därmed sätta nya standarder för patientvård och effektivitet.”

Rise Europes nominering av Encare framhäver bolagets framstående kvalitet och dess inflytelserika position i den europeiska teknikvärlden, vilket ytterligare betonar deras kontinuerliga engagemang och strävan att utveckla sjukvården med hjälp av teknik.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>