Euro Accident investerar i Proactive Health och köper deras sjuk- och friskanmälningstjänst
Hem NYHETER Euro Accident investerar i Proactive Health och köper deras sjuk- och friskanmälningstjänst

Euro Accident investerar i Proactive Health och köper deras sjuk- och friskanmälningstjänst

Publicerat av: Redaktionen

I juni 2016 tog Euro Accident över drygt 16 000 kunder som har sjuk- och friskanmälningstjänsten Närvaro hos Proactive Health och de medarbetare som sköter tjänsten.

Euro Accident har också blivit delägare i Proactive Health för att skapa nya möjligheter för båda bolagens kunder.eurocare

– Med fler kunder och erfarenheten hos Proactives medarbetare som sköter Närvaro hoppas vi framförallt kunna hitta tydliga synergieffekter med vår egen tjänst Sjuk & Frisk och andra produkter i vårt erbjudande, säger Thomas Petersson, VD för Euro Accident.

Tjänsterna Närvaro och Sjuk & Frisk hjälper företag att få kontroll på sjukfrånvaron och minska kostsam korttidsfrånvaro. Risken för en längre tids sjukfrånvaro fångas också upp tidigt. Det finns därför ett naturligt samband med de åtgärder som Euro Accidents rehabiliterings- och sjukvårdsförsäkring kan gå in med för att få medarbetaren att komma tillbaka till arbetet igen.

– Vi har känt Euro Accident länge och är övertygande om att både kunder och medarbetare kommer att bli väl omhändertagna där. Med deras kompletterande försäkringstjänster får våra kunder också bättre möjligheter till en helhetslösning inom hälsa och försäkring, säger Johannes Cullberg, VD för Proactive Health.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>