Fitbit lonseror nilsto generation ov Sense, Versa och Inspire — och introduceror funktionen Irregular Heart Rhgthm i Sverige
Hem LIVSSTIL Fitbit lanserar nästa generation av Sense, Versa och Inspire

Fitbit lanserar nästa generation av Sense, Versa och Inspire

Publicerat av: Redaktionen

Fitbits nästa generation av wearables är här. Hälsoföretaget presenterade idag de tre nya enheterna Sense 2, Versa 4 och Inspire 3 – och meddelade att hjärthälsofunktionen Irregular Heart Rhythm Notifications, som kan upptäcka tecken på förmaksflimmer, nu kommer till Sverige.

Fitbit Sense 2, Versa 4 och Inspire 3 är de första produkterna som Fitbit utvecklat som del av Google-familjen.

Med de nya enheterna och funktionerna vill Fitbit fortsätta ge sina användare verktyg för träning, hälsa och välbefinnande – och hjälpa dem att uppnå sina aktivitetsmål. Läs mer här: https://blog.google/products/fitbit/fall-2022
Här är en sammanfattning av de nya enheterna:
  • Sense 2 är Fitbits mest avancerade hälsofokuserade smartklocka med flera dagars batteritid. Den hjälper dig att hantera stress och spårar din hjärthälsa med sensorer som kan upptäcka tecken på förmaksflimmer genom en EKG-app och PPG-algoritm (både FDA-godkänd och CE-märkt). Den inkluderar också vår nya Body Response-sensor, den första handledssensorn med kontinuerlig EDA-skanning (cEDA) för stresshantering hela dagen. Sense 2 är tillgänglig från slutet av september 2022. Pris 3 199 SEK.
    Läs mer om Sense 2 här: https://blog.google/products/fitbit/versa-4-sense-2/
  • Versa 4 är en fitnessfokuserad smartklocka som erbjuder över 40 träningslägen, realtidsstatistik, inbyggd GPS och Active Zone Minutes. Med Fitbit Premium får du även tillgång till funktioner som Dagsform, som hjälper dig ytterligare att uppnå dina aktivitetsmål. Versa 4 är tillgänglig från slutet av september 2022. Pris 2 499 SEK.
    Läs mer om Versa 4 här: https://blog.google/products/fitbit/versa-4-sense-2/
  • Inspire 3 är en kul, lättanvänd tracker som hjälper dig att hålla koll på din hälsa med 10 dagars batteritid. Det är en nybörjarenhet med färgskärm som spårar dina viktiga mätvärden – allt till ett mycket bra pris. Inspire 3 är tillgänglig från mitten av september 2022. Pris 999 SEK.
    Läs mer om Inspire 3 här: https://blog.google/products/fitbit/inspire-3/

Alla enheter inkluderar ett sex månaders Fitbit Premium-medlemskap för djupare insikter och vägledning. Fitbit Premium, som ingår i alla köp av nya enheter under sex månader, tar din upplevelse till nästa nivå med tillägg som Dagsform och Sömnprofiler för att du ska kunna djupdyka i din statistik. Fitbit Premium erbjuder även över 1 000 tränings- och mindfulness-sessioner som hjälper dig att må bra i både kropp och sinne.

Fitbit meddelade också att de nu lanserar en ny hjärthälsofunktion i Sverige, Irregular Heart Rhythm Notifications, efter godkänd CE-märkning. Fitbits mål har alltid varit att hjälpa människor runt om i världen att leva ett hälsosammare liv. Med introduktionen av den här funktionen fortsätter Fitbit att förnya sig för att göra mätning av hjärthälsa mer tillgängligt, genom att ge användarna ytterligare hälso- och välmåendemått.

Fitbit lonseror nilsto generation ov Sense, Versa och Inspire — och introduceror funktionen Irregular Heart Rhgthm i SverigeFunktionen Irregular Heart Rhythm Notifications drivs av Fitbits PPG (photoplethysmography)-algoritm. Funktionen utvärderar passivt din hjärtrytm i bakgrunden medan du är stilla eller sover. Om det finns något som kan tyda på förmaksflimmer får du en notifikation via Fitbit-appen, så att du kan prata med din läkare för en mer informerad bedömning.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>