Framstående universitetssjukhus i USA beställer Sectras helhetslösning för medicinsk bildhantering
Hem NYHETERINFORMATIONSSÄKERHET Framstående universitetssjukhus i USA beställer Sectras helhetslösning för medicinsk bildhantering

Framstående universitetssjukhus i USA beställer Sectras helhetslösning för medicinsk bildhantering

Publicerat av: Redaktionen

Medicinteknik- och cybersäkerhetsföretaget Sectra (STO: SECT B) tecknar avtal med Stanford Health Care och Lucile Packard Children’s Hospital i USA.

Framstående universitetssjukhus i USA beställer Sectras helhetslösning för medicinsk bildhantering 2Vårdgivarna beställer Sectras lösning för medicinsk bildhantering för att tillgodose behoven inom den kliniska verksamheten och forskningen. Sectras lösning, integrerad med kundens journalsystem Epic Radiant och andra system, säkerställer affärskontinuitet, hög systemtillgänglighet och är skalbar för framtida tillväxt.

Utöver Sectra PACS för all diagnostisk radiologi omfattar det fleråriga avtalet bland annat IT-lösningar för mammografi, planering och uppföljning av ortopediska ingrepp, avancerade visualiseringsverktyg, programvara för kategorisering av fall till utbildning, analysverktyg för övervakning och uppföljning av arbetsflöden samt bildvisare för mobila enheter.

Stanford Health Care är en del av Stanford Medicine, ett akademiskt hälsosystem som inkluderar Stanford University School of Medicine, Stanford Health Care, och Stanford Children’s Health, med Lucile Packard Children’s Hospital.

– Vi och våra 700 anställda på Sectra är mycket glada över att få arbeta med en prestigefylld institution som Stanford Health Care. Vi ser fram emot att överträffa deras förväntningar och samarbeta kring framtida forskningsambitioner, säger Mikael Anden, vd för Sectra i Nordamerika.

Sectras helhetslösning för medicinska bilder

Sectras helhetslösning för medicinsk bildhantering, Sectra Enterprise Image Management (EIM), ger vårdgivare en enhetlig strategi för alla behov kring hantering av medicinska bilder och förbättrar vården av patienter samtidigt som den bidrar till sänkta driftskostnader. Den skalbara lösningen är modulär och har stöd för de mest bildintensiva avdelningarna; radiologi, patologi, kardiologi och ortopedi. Eftersom komponenterna är byggda på samma tekniska plattform kan kunder på ett smidigt sätt expandera sin lösning från en enskild avdelning till att bli ett multimediaarkiv (VNA) som stöder all bildhantering. Läs mer och om Sectras lösningar och om varför Sectra PACS har tilldelats priset för högst kundnöjdhet ”Best in KLAS” flera år i rad på www.sectra.se/medical.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>