Genius Digital Diagnostics System – nästa generations cervixscreening nu tillgänglig i Europa
Hem AI GeniusTM Digital Diagnostics System – nästa generations cervixscreening nu tillgänglig i Europa

GeniusTM Digital Diagnostics System – nästa generations cervixscreening nu tillgänglig i Europa

Publicerat av: Redaktionen

Nu finns GeniusTM Digital Diagnostics System kommersiellt tillgängligt i Europa.

Genom att kombinera artificiell intelligens med avancerad volymetrisk bildteknik läser systemet av varje enskild cell på en digital bild av ett ThinPrep®-objektglas för att skapa en enda fokuserad vy.

Genius Digital Diagnostics System – nästa generations cervixscreening nu tillgänglig i EuropaEn algoritm baserad på djup inlärning, GeniusTM Cervical AI, går igenom de tiotusentals cellerna och genererar ett galleri av de objekt som har störst klinisk relevans. Genius underlättar och sparar såväl tid som arbete för de patologer och cytodiagnostiker som ska tolka resultaten. På så sätt möjliggör Genius tidigare upptäckt och mer välgrundade behandlingsbeslut.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>