Getinge tilldelas kontrakt med Premier Inc.
Hem MEDICINTEKNIK Getinge tilldelas treårskontrakt med Premier Inc.

Getinge tilldelas treårskontrakt med Premier Inc.

Publicerat av: Redaktionen

Getinge har tilldelats ett treårskontrakt för anestesiprodukter av Premier Inc, ett ledande sjukvårdsföretag i USA.

Premier Inc. är ett ledande sjukvårdsföretag på den amerikanska marknaden som omfattar cirka 4 400 medlemssjukhus och samarbetar med fler än 225 000 leverantörer och organisationer med koppling till sjukvård.

Getinge tilldelas kontrakt med Premier Inc.Nyligen tilldelade Premier Inc. Getinge ett treårskontrakt för anestesiprodukter.

Getinges anestesimaskiner har utvecklats i samarbete med läkare och är utformade för att underlätta för personlig anpassning och med patienternas säkerhet i åtanke. Flow-serien med intuitivt gränssnitt, fokus på lättanvändbarhet, smart design och hög automatiseringsgrad gör det möjligt för läkare att ge personligt anpassad anestesi och att samtidigt dra fördel av smidiga arbetsflöden i operationsrum.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>