Grattis Stockholms vårdgivare! Curoflows unika kalenderintegration med TakeCare nu tillgänglig för alla
Hem APP Grattis Stockholms vårdgivare! Curoflows unika kalenderintegration med TakeCare nu tillgänglig för alla

Grattis Stockholms vårdgivare! Curoflows unika kalenderintegration med TakeCare nu tillgänglig för alla

Publicerat av: Redaktionen

Vårdplattformen Curoflow erbjuder nu integrerad kalender med journalsystemet TakeCare.

Integrationen reducerar dubbelarbete och sparar mängder med tid för vårdgivare som arbetar digifysiskt i bägge systemen.

Med integrationen speglas bokningar i bägge kalendrarna.

Det samma gäller självklart även i fall av, av- och ombokningar.

TakeCare är ett vårdinformationssystem från leverantören CGM som används av bland annat Region Stockholm och privata vårdgivare som bedriver vård på uppdrag av regionen. För vårdgivare som parallellt använder TakeCare som journalsystem, och bedriver digital vård genom Curoflow plattform, har arbetet fram till idag inneburit dubbelarbete vad gäller kalendrar och tidsbokning.

Idag lanserar Curoflow en integration mot funktionen tidbok i TakeCare, vilket avsevärt effektiviserar arbetet och flödena mellan systemen. Integrationen innebär att en kalenderändring i ett system, automatiskt uppdaterar kalendern i det andra.

Grattis Stockholms vårdgivare! Curoflows unika kalenderintegration med TakeCare nu tillgänglig för alla

Då Curoflow återspeglar kalendern i TakeCare, innebär integrationen att vårdgivare kan erbjuda patienter ett smidigt sätt att hantera bokningar och möten online genom Curoflows öppna kalenderfunktion.

Patienterna kan därmed se alla bokningsbara tider, boka, avboka eller göra ombokningar utefter deras preferenser. Det medför en minskning av uteblivna besök och administration för vårdgivaren.

”Den här kalenderintegrationen kommer innebära stora tidsbesparingar för våra kunder. Dels eliminerar vi dubbelarbete men det är även praktiskt och individorienterat att patienterna nu själva kan av- och omboka sina besök med synkning mot två verksamhetskritiska system samtidigt. Det sparar tid för både patient och vårdgivare samtidigt som patienterna kan välja en tid som passar dem. Vi på Curoflow strävar alltid efter att minska friktionen i vårdprocesser och talar generellt om ”flow” i vården. Det här är ytterligare ett sätt att kunna erbjuda just det!” Säger Alexander Knezevic, VD på Curoflow.

News about Curoflow and our telemedicine platform

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>