Hörselonsdag – Audika återupptar succékonceptet
Hem NYHETER Hörselonsdag – Audika återupptar succékonceptet

Hörselonsdag – Audika återupptar succékonceptet

Publicerat av: Redaktionen

Nu är det dags för Audika att återigen erbjuda Hörselonsdag: gratis enklare hörseltest utan att boka tid.

Genom konceptet har Audika under tidigare år hjälpt 1000 tals människor till en bättre hörsel.

Från 1 september erbjuds Hörselonsdag på utvalda hörselkliniker i Stockholm och Skåne.

Audika är en av Sveriges ledande aktörer inom hörselvård med visionen att hjälpa fler att höra bättre.

Det ska vara enkelt och smidigt att testa sin hörsel och Audika vill underlätta hörselresan så att fler kan ta steget till bättre hörsel. Audika kommer därför återuppta öppet hus för enklare hörseltest gratis på utvalda kliniker i Stockholm och Skåne. Konceptet riktar sig till personer som inte tidigare har testat sin hörsel.

Hörselonsdag – Audika återupptar succékonceptet– Hörselonsdag kan verkligen hjälpa personer att ta steget för att kontrollera sin hörsel. Många drar sig tyvärr för att söka hjälp men med hjälp av Hörselonsdag sänker vi barriärerna och gör det så enkelt som möjligt att testa sin hörsel. Det första steget till en bättre hörsel är alltid ett hörseltest och din resa mot ett fortsatt aktivt och socialt liv kan börja här. En individanpassad hörselrehabilitering är grunden till att fortsätta njuta av alla ljud som livet har att erbjuda, säger Mahsa Pourheidari, VD på Audika.

Från och med 1 september till och med 1 december är det öppet hus för gratis enklare hörseltest på onsdagar kl 13.00-15.00 på nedan kliniker. Hörselonsdag riktar sig till dig som inte tidigare testat din hörsel.

Stockholm:

  • Audika Sveavägen 83
  • Audika Kungsholmen, Sankt Eriksgatan 44
  • Audika Södermalm, Ringvägen 93
  • Audika i Kista, Kistagången 26 (start 8 september)

Skåne:

  • Audika Helsingborg, Södra Kyrkogatan 3
  • Audika Landskrona, Eriksgatan 90

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>