Inbjudan: ​Internationell konferens om fysisk aktivitet och hälsa
Hem EVENEMANG Inbjudan: ​Internationell konferens om fysisk aktivitet och hälsa

Inbjudan: ​Internationell konferens om fysisk aktivitet och hälsa

Publicerat av: Redaktionen

Årets internationella konferens om fysisk aktivitet och hälsa i Umeå 7–8 november har digitalisering som tema.

Inbjudan: ​Internationell konferens om fysisk aktivitet och hälsa 1

Årets internationella konferens har digitalisering som tema.

Konferensen riktar sig till de som arbetar med fysisk aktivitet i sin vardag som forskare, inom vården, de som utvecklar teknik kring fysisk aktivitet och hälsa, personer i företagshälsovården, i kommunen, på en träningsanläggning eller i stadsplanering.

– Vi vill lyfta fram den senaste kunskapen om fysisk aktivitet som prevention och behandling för grupp och individ, i arbete och fritid och samhällsplanering, säger Anna Nordström, adjungerad professor i folkhälsa och avdelningschef vid livsmedicin på Arbets- och beteendemedicinskt centrum.

Konferensen hålls den 7–8 november på Humanisthuset, Umeå universitet och arrangeras av Arbets- och beteendemedicinskt centrum, Västerbottens läns landsting, Idrottshögskolan, Umeå universitet, Nord InC, SENDoc samt Innovation+.

Under konferensen får deltagarna även ta del av såväl posters som muntliga presentationer från både forskare och företag.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>