Incipientus teknologi används inom forskning på sväljstörningar som ofta förekommer hos den äldre befolkningen
Hem MEDICINTEKNIK Incipientus teknologi används inom forskning på sväljstörningar

Incipientus teknologi används inom forskning på sväljstörningar

Publicerat av: Redaktionen

Incipientus Ultrasound Flow Technologies AB är ett högteknologiskt företag som bl.a  utvecklar och säljer ultraljudsbaserade analytiska system för att kvalitetssäkra och förbättra industriprocesser.

Men företagets teknologi används även inom medicinsk forskning. 

Incipientus teknologi används inom forskning på sväljstörningar som ofta förekommer hos den äldre befolkningenWaqas Qazi, Ph.D, är en erfaren forskare inom matreologi och klinisk nutrition som använt tekniken i flera år i sitt arbete med biomekaniken för sväljstörningar som ofta förekommer hos den äldre befolkningen.

Incipientus Gothenburg Throat-modell är designad för att efterlikna den övre delen av halsen där beröringsfria sensorer kan mäta en rad olika produkter för in vitro-visualisering och hastighetsprofilmätningar av bolustransport under sväljningsprocessen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>