InterSystems ansluter sig till Gartner Peer Insights Customer First-program
Hem NYHETER InterSystems ansluter sig till Gartner Peer Insights Customer First-program

InterSystems ansluter sig till Gartner Peer Insights Customer First-program

Publicerat av: Redaktionen

För närvarande är InterSystems den enda leverantören från Gartner Magic Quadrant för Cloud Database Management Systems i Customer First-programmet för sin InterSystems IRIS®-dataplattform.

InterSystems ansluter sig till Gartner Peer Insights Customer First-program

Johan Nyström, försäljningschef på Intersystems

InterSystems, en innovativ datateknologileverantör som är dedikerad till att hjälpa kunder att lösa kritiska informationsutmaningar, meddelade idag att de har gått med i Gartner Peer Insights Customer First-program.

Genom att gå med i Gartner Customer First-programmet förbinder sig InterSystems att bygga förtroende och trovärdighet genom att begära recensioner från alla kunder. Samtidigt får man de fördelar som hör ihop med ärlig, opartisk feedback.

Företagets flaggskeppsprodukt, InterSystems IRIS-dataplattform, har för närvarande 4,6 (av fem) stjärnor på Gartner Peer Insights. InterSystems IRIS är dessutom den enda av de 16 leverantörerna som ingår i Gartner Magic Quadrant 2020 för Cloud Database Management Systems som har gått med i Gartner Peer Insights Customer First-programmet.

– Gartner Customer First-märket innebär att en teknikleverantör välkomnar både positiv och negativ feedback från Gartner Peer Insights-communityn och använder kundinsikter för att driva produktutveckling, service och support, säger Johan Nyström, försäljningschef på Intersystems.

InterSystems erkändes också 2020 med ett Gartner Peer Insights Customers Choice for Operational Database Management Systems (ODBMS), för andra året i rad.

– Vårt motto är och har alltid varit att ta hand om kunden och bygga fantastiska produkter. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en miljö där de känner sig uppmuntrade att dela ärlig, opartisk feedback som informerar hur vi förbättrar våra produkter och tjänster för att bäst tillgodose deras behov, säger John Paladino, vice vd, kundtjänster, InterSystems.

InterSystems IRIS är en molnoberoende dataplattform som kan distribueras på alla större offentliga moln och stöder multimoln- och hybridmiljöer. InterSystems IRIS eliminerar behovet av att integrera flera teknologier och gör det lättare att bygga högpresterande applikationer för maskininlärning som kopplar samman data och applikationssilor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>