InterSystems introducerar HealthShare Message Transformation Service som en del av sin Amazon HealthLake-lansering
Hem TEKNIK InterSystems introducerar HealthShare Message Transformation Service som en del av sin Amazon HealthLake-lansering

InterSystems introducerar HealthShare Message Transformation Service som en del av sin Amazon HealthLake-lansering

Publicerat av: Redaktionen

Molnbaserad on-demand-tjänst översätter befintlig sjukvårdsdata för att uppfylla HL7 FHIR-standarder

InterSystems, en kreativ datateknologleverantör som är dedikerad till att hjälpa kunder att lösa de mest kritiska skalbarhets-, interoperabilitets- och hastighetsproblemen, lanserar InterSystems HealthShare Message Transformation Service.

On-demand-tjänsten är utvecklad för användning med Amazon HealthLake och gör det möjligt för bland annat vårdgivare och läkemedelsföretag att konvertera sina befintliga dataformat till FHIR-standarder för Amazon HealthLake och extrahera värde från deras data.

Amazon HealthLake är en HIPAA-kvalificerad tjänst utformad för att lagra, omvandla och analysera hälsodata i stor skala. Med hjälp av HealthLake API:er kan organisationer enkelt lagra hälsodata som redan finns i industristandarden HL7 FHIR till en säker “datasjö” i molnet. Många hälso- och sjukvårdssystem, laboratorier och apotek har fortfarande de flesta av sina data i befintliga format som HL7 V2, vilket hindrar interoperabilitet och förmågan att hämta fullt värde från deras data.

AWS valde InterSystems som en av sina Amazon HealthLake Connector Partners för att utveckla och introducera kompletterande produkter som sammanfaller med lanseringen av Amazon HealthLake. Lösningar som InterSystems HealthShare Message Transformation Service, som ingår i InterSystems HealthShare-produktserie, gör det möjligt för användare att fullt ut nyttja produkter som Amazon HealthLake för att få meningsfull insikt från deras data, exempelvis att undersöka trender som sjukdomsprogression hos individer eller befolkningens hälsonivå över tid, upptäcka möjligheter för vård i tidigt skede och leverera personligt utformad medicin.

InterSystems introducerar HealthShare Message Transformation Service som en del av sin Amazon HealthLake-lansering– Som avancerad teknologipartner för AWS – och efter att ha uppnått AWS Healthcare ISV Competence Designation – fortsätter InterSystems att stärka vår position som ledande inom interoperabilitet och framgång för kunder inom vårdsektorn. Vi välkomnar möjligheter som dessa som uppmuntrar och möjliggör interoperabilitet för vårdorganisationer som vill få ut mesta möjliga av deras data, säger Don Woodlock, chef för Healthcare Solutions hos InterSystems.

Som den första officiella SaaS-programvaran från InterSystems, främjar HealthShare Message Transformation Service interoperabilitet genom att göra omvandling av hälsodata tillgängligt på ett enklare och säkrare sätt. Den levereras i ett automatiserat gränssnitt, vilket gör det enkelt att hantera och skala upp vid behov.

– Life science-organisationer vill alltmer använda hälsoinformation mer effektivt för att möjliggöra bättre hälso- och sjukvårdsresultat genom att analysera data, upptäcka trender och göra exakta förutsägelser. Kostnaden och den operativa komplexiteten för detta arbete är dock oöverkomliga för många organisationer. Amazon HealthLake gör det möjligt för kunder att enkelt tillämpa avancerad analys, vilket gör det lättare för forskare och användare att samarbeta och påskynda genombrott i behandlingar, upptäcka hälsotrender och ge en bättre upplevelse och vård för patienter, säger Dr. Taha Kass-Hout, chef för Machine Learning hos AWS.

InterSystems HealthShare Message Transformation Service är tillgängligt via en konsumtionsbaserad modell som gör det möjligt för organisationer av alla storlekar eller specialiseringar att dra nytta av tjänsten och skala deras användning efter behov. Detta samarbete representerar en fördjupning av förhållandet mellan InterSystems och AWS, vilket inkluderar tillgängligheten av InterSystems IRIS-dataplattform på AWS Quick Start. InterSystems samarbetar också med AWS om deras AWS for Health-initiativ, vilket hjälper till att påskynda IT-initiativ inom hälsa och förenkla interoperabilitet för vårdorganisationer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>