Knodd, den digitala barnspecialisten, lanserar tjänst för gravida
Hem APP Knodd lanserar en ny tjänst för gravida

Knodd lanserar en ny tjänst för gravida

Publicerat av: Redaktionen

Knodd, Sveriges enda digitala vårdgivare med fokus på barnsjukvård, lanserar en ny tjänst för gravida.

Nu kan blivande föräldrar följa sitt barns utveckling från plusset på stickan tills barnet är 5 år i en och samma app med alltifrån utvecklingsfaser, checklistor, mödravårdstips till utvecklingskurvor, vaccinationer samt kurser och sjukvård från barnspecialister – allt samlat på ett och samma ställe.

Tjänsten är utvecklad tillsammans med barnmorskor och barnspecialister med lång erfarenhet av mödravård och barnmedicin.

Knodd har sedan starten 2018 haft över 100 000 föräldrar som använt deras app med sjukvårdsrådgivning för barn, och antalet användare ökar stadigt. I appen kan föräldrar även följa sitt barns utveckling under småbarnsåren med faktabaserad kunskap och rådgivning av barnspecialister. Nu breddar Knodd appen ytterligare med en helt ny tjänst för gravida som följer barns utveckling även under graviditeten.

  • Vi försöker alltid hitta nya sätt att skapa trygghet för föräldrar, och nu även till blivande föräldrar där vi vet att många önskar stöd i alla faser – från de första veckorna av graviditeten till många år framåt när barnet växer upp. Dessutom är allt material i appen framtaget av erfarna specialister inom barnmedicin och mödravård, säger Younis Khalid, verksamhetschef på Knodd.

Knodd, den digitala barnspecialisten, lanserar tjänst för gravida

Gravidprogrammet, som tar avstamp i vetenskap och aktuell forskning, erbjuder blivande föräldrar att följa sitt barns utveckling vecka för vecka under graviditeten och få matnyttig information i form av checklistor, specialistkunskap, stöd och digitala kostnadsfria kurser. Det som särskiljer tjänsten från många andra gravidappar är möjligheten att fortsätta följa barnets utveckling även utanför magen, och ha all information om ens barn samlat på ett och samma ställe – från plusset på stickan till tillväxtkurvor, språkutveckling och vaccinationer under de första åren.

Några av gravidfunktionerna i Knodds app:
  • Följ fostrets utveckling genom varje fas, vecka för Faktabaserade texter och rekommenderade föräldrarkurser under respektive fas.
  • Viktiga checklistor över vad du som gravid kan göra under varje
  • Följ vad som händer i kroppen hos dig som är gravid och hur du kan hjälpa både dig själv och bebisen att må så bra som möjligt.
  • Information om hur barnmorskebesök, ultraljud och andra rutinkontroller fungerar och när det är dags för
  • Konkreta tips och råd för en smidigare graviditet och en härlig första tid
  • Följ din graviditet och ditt barns utveckling på ett och samma ställe – i och utanför
  • Erbjuder digitala, kostnadsfria videokurser för gravida och nyblivna föräldrar – alla framtagna av Knodds
  • Appen är fri från

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>