Kvix Stärker och Förbättrar Habit66-Hälsoprogrammet Genom Samarbete med Lifesum
Hem APP Kvix har bestämt sig för att fortsätta förädla och stärka Habit66-Hälsoprogrammet för att nå ännu bättre resultat genom samarbete med Lifesum

Kvix har bestämt sig för att fortsätta förädla och stärka Habit66-Hälsoprogrammet för att nå ännu bättre resultat genom samarbete med Lifesum

Publicerat av: Redaktionen

Kvix, en föregångare inom hälsorelaterade program, meddelar stolt en ny fas i utvecklingen av det framgångsrika Habit66-hälsoprogrammet.

Efter en framgångsrik första omgång, där deltagarnas återkoppling har haft en central roll, har Kvix bestämt sig för att fortsätta förädla och stärka programmet för att nå ännu bättre resultat.

För den kommande omgången har Lifesum blivit Kvixs nya samarbetspartner, och deras expertis inom hållbar kost kommer att ge deltagarna ökat stöd och värdefulla verktyg.

Att lyssna på deltagarnas erfarenheter och synpunkter har varit en avgörande faktor i den kontinuerliga utvecklingen av Habit66-programmet. Den första omgången genererade imponerande resultat för deltagarna, som nu är mer än redo att fortsätta sin hälsosamma resa. Genom nära interaktion med deltagarna har Kvix fått ovärderliga insikter i deras strävan efter en hälsosam livsstil. Baserat på denna feedback har Kvix noggrant finjusterat och förbättrat programmet för att ännu bättre tillgodose deltagarnas individuella behov och mål.

”Jag är otroligt entusiastisk över det kommande Habit66-programmet och de förbättringar vi har gjort baserat på våra deltagares insikter. Den här omgången kommer att vara ännu mer fokuserad och målinriktad, med en anpassad upplevelse som hjälper deltagarna att nå sina hälsomål,” delar Anna Lennartsdotter Lindbom.

Introduktionen av Lifesum-appen som en integrerad del av programmet innebär en viktig utveckling. Det ger Kvix möjlighet att öka deltagarnas förmåga att övervaka sin kosthållning och fatta hälsosamma beslut. Lifesum erbjuder kommande deltagare en enkel och användarvänlig plattform för att hålla koll på sina kostval.

”Vi är övertygade om att vårt samarbete med Lifesum kommer att förse våra deltagare med ännu kraftfullare verktyg för att skapa och upprätthålla hälsosamma vanor. Genom att integrera Lifesum-appen i vårt Habit66-program tar vi ytterligare steg mot att hjälpa människor att uppnå sina hälsomål,” säger Camilla från Kvix med entusiasm.

Kvix Stärker och Förbättrar Habit66-Hälsoprogrammet Genom Samarbete med Lifesum

Detta partnerskap med Lifesum är inte bara en integrerad del av det framgångsrika Habit66-programmet; det visar även Kvixs engagemang för att ständigt förbättra och stärka sina tjänster i linje med användarnas feedback och de senaste trenderna inom hälsa och välbefinnande.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>