Untitled 11
Hem APP Kvix lanserar app

Kvix lanserar app

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges största plattform för livesänd hälsa och välmående tar nästa steg.

Kvix har lanserat sin efterlängtade app. Du kan ladda ner den på både App-store och Google Play.

Påminnelser om bokade pass, kommande intressanta föreläsningar eller enkelt kunna delta i sändningar som Kvix erbjuder live. Appen kommer underlätta för medlemmarna med push-notiser och casting från en mobil enhet till din tv.

Kvix fortsätter öka i medlemmar. Med ett utbud 100% fokuserat på välmående och närmare 80 livesändningar per vecka, gör Kvix skillnad i medlemmarnas vardag.

– Livesändningar är vår styrka, det är här som våra medlemmar känner gemenskap, får feedback och den motivation de behöver för att fortsätta.

Untitled 11Vi vill kunna leverera hållbar hälsa. Appen som vi nu lanserar gör det ännu enklare att använda Kvix, både genom att boka eller spontant delta, säger Johan Thomasson, VD på Kvix.

Under pandemin har företag efterfrågat sätt att hålla sin personal motiverad och aktiv, att delta live på Kvix har blivit en del av många svenskars vardag. En liten paus med övningar eller ett fullt fyspass på lunchen med kollegorna live online har för många blivit stående inslag på en arbetsdag.

– Detta hoppas vi så klart ska fortsätta även efter pandemin, att Kvix fortsätter finnas i allas vardagsrum, stugan eller med på semestern. Vi har ändrat våra vanor och vår medvetenhet för hälsa och välmående, vi är glada att finnas till som ett komplement till gymmen och en del av vardagen. Enkelt, lättillgängligt och fantastiskt socialt, tillägger Johan Thomasson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>