Lätt att boka rätt med serviceresors app
Hem APP Lätt att boka rätt med serviceresors app

Lätt att boka rätt med serviceresors app

Publicerat av: Redaktionen

Den som har ett färdtjänsttillstånd hos Skånetrafiken kan enkelt boka sin färdtjänstresa i serviceresors nya app.

Tidigare i sommar lanserade Skånetrafiken serviceresor den nya appen. I denna kan de som har ett giltigt färdtjänsttillstånd hos Skånetrafiken boka sin resa.

Appen går att använda i en smart telefon eller via webbläsare. Förutom att boka sin resa går det också att avboka sin resa och ta del av information om egenavgifter och villkor.

– Vi är stolta över att kunna presentera vår nya app. Efterfrågan av digitala tjänster har ökat och många av våra kunder har stort intresse av digital utveckling. Vi vill göra det så enkelt som möjligt i våra kunders vardag. Det ska vara lätt att boka och tryggt att resa, säger Titti Unosdotter affärsområdeschef serviceresor på Skånetrafiken

Lätt att boka rätt med serviceresors appAppen är framtagen för att vara enkel att använda och kunden blir mer delaktig i sin resa. Resorna går att boka inom det område man är beviljad färdtjänst, det vill säga inom Skåne. Om något inte är korrekt ifyllt kommer appen att påpeka detta. I appens första version går det enbart att boka färdtjänstresor. Appen är under utveckling och senare versioner kommer det också bland annat att gå boka sjukresor.

– Appen är viktig och vår ambition är att öka kundens valmöjligheter och kunna möta upp behovet av självservice, säger Lotta Ellberg, affärsutvecklare serviceresor Skånetrafiken.

Det går dock även fortsättningsvis att boka sin resa via mejl eller telefon.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>