Hem Nyheter Lifelab prissänker nytt antikroppstest för Covid-19 till vårdaktörer

Lifelab prissänker nytt antikroppstest för Covid-19 till vårdaktörer

Publicerat av: Redaktionen

Vårt mål är att alla som vill ska få möjligheten att testa sig inom den privata sektorn, oavsett storlek på plånbok.

Lifelab prissänker nytt antikroppstest för Covid-19 till vårdaktörer 4Intresset för att veta om man har antikroppar för Covid-19 är som ni vet enormt. Därför lanseras nu ett nytt begränsat erbjudande riktat till kliniker och mottagningar som gör att dessa kan hålla nere kostnaden.

Vårt prisvärda test har en sensitivitet på 96,7% och en specificitet på 98,9%. Det finns inga snabbtester som har 100% på både sensitivitet och specificitet utan man måste kompromissa på någon av dessa.

Efter våra utvärderingar sedan februari när vi själva började utvärdera där vi har vägt in både sensitivitet och specificitet så föll valet på Singclean Medical baserat på prestandan och kombinationen av den höga sensitivitet och specificitet som testet faktiskt håller.

Testerna finns i lager för omgående leverans.

Anledningen till att vi själva började med att leta snabbtester var för att vi var oroliga för våra egna sjuksköterskor som finns på sjukhus runt om Sverige. I februari när vi började fanns det inga möjligheter att testa sig för att se om man hade antikroppar så vi fick ta tag i saken själva. Vi öppnade sedan upp möjligheten för att fler skulle få testa sig genom att köpa våra tester.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>