Massive Entertainment utökar sitt samarbetet med det lundabaserade health-tech bolaget Paindrainer AB
Hem APP Massive Entertainment utökar sitt samarbetet med det lundabaserade health-tech bolaget Paindrainer AB

Massive Entertainment utökar sitt samarbetet med det lundabaserade health-tech bolaget Paindrainer AB

Publicerat av: Redaktionen

Paindrainer AB och malmöbaserade spelstudion Massive Entertainment, en del i den världsomspännande Ubisoft-koncernen, har samarbetat i utvecklingen av den evidensbaserade Paindrainer appen sedan 2020.

Företagen har nu nått en fas där en gemensam pilot för anställda på Massive Entertainment kommer genomföras.

Genom detta stärkta samarbete kommer Paindrainer att utöka sin räckvidd till anställda som lider av kronisk smärta.

Samtidigt kommer samarbetet att ge värdefulla insikter om hur vi ytterligare kan skala verksamheten till företag med hållbara och ansvarsfulla personalpolitik.

”Vi är glada över att utöka vårt samarbete med Paindrainer och att fortsätta vårt stöd för lokal innovation i vår region. Vi är angelägna om att bidra med vår expertis inom gamification för att påverka människors liv positivt.”, säger Pierre Escaich, Neurodiversity Talent Program Director på Massive Entertainment – a Ubisoft Studio.

“Massive Entertainment har varit värdefulla i vår utveckling av Paindrainer appen. Deras expertis har hjälpt oss att förstå värdet av att integrera gamification i vår medicintekniska app för att uppnå högsta användarengagemang. Utvidgningen av vårt samarbete för att inkludera en intern lansering på Massive Entertainment markerar en betydande milstolpe på vår kommersiella expansion.”, säger Erik Frick, VD Paindrainer AB.

Paindrainer AB är ett bolag som utvecklar digitala plattformar och applikationer som bidrar till förbättrad hälsa och välbefinnande.  Paindrainers digitala app är det första evidensbaserade verktyget som ger signifikant förbättrad livskvalitet hos patienter som lider av kronisk smärta. Appen drivs genom avancerade algoritmer och är helt anpassningsbar till varje patient, ett kännetecken vi kallat 360o patientcentriskt.

Massive Entertainment utökar sitt samarbetet med det lundabaserade health-tech bolaget Paindrainer AB“Vi har en mycket lovande framtid framför oss och går in i en spännande fas av kommersiell expansion. Under sommaren har Paindrainer fått godkänd registrering som Medicinteknisk Produkt Klass 1 av FDA, och nyligen vann vi det prestigefyllda Nordic Health App Award 2023 för bästa health-tech app i Norden. Tillsammans med pilottestet med Massive Entertainment öppnar detta enorma möjligheter för internationell expansion av Paindrainer.”, avslutar Erik Frick, VD Paindrainer AB.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>