MP Activewear boostar nu sina träningskollektioner med Polygiene
Hem LIVSSTIL MP Activewear boostar nu sina träningskollektioner med Polygiene

MP Activewear boostar nu sina träningskollektioner med Polygiene

Publicerat av: Redaktionen

MP Activewear, dotterbolag till MyProtein, världsledande online-varumärke inom kosttillskott och sportnutrition, lanserar nu Polygiene-behandlade träningskläder som ingår i deras premium-sortiment för löpning Velocity Ultra samt i Power Ultra-serien.

I lanseringen ingår ett antal behandlade produkter i funktionsmaterial både för män och kvinnor, såsom sport-behåar, leggings, t-shirts, shorts och jackor.

Allt är nu tillgängligt online.

MP Activewear boostar nu sina träningskollektioner med PolygieneFöretaget är verksamt i över 70 länder och har en stor och växande community av kunder runt om i världen, samt aktiva idrottare och influencers.

tillför nu värde till produkterna både vad gäller funktionalitet och hållbarhet. Användare kan nu känna sig säkra på att behandlade träningskläder håller sig fräscha under träning och därför kan tvättas mindre. Dessutom håller de längre, mindre mängd vatten och energi används och mindre mikroplaster hamnar i haven.

”På MP ligger hållbarhet i framkant i vår designprocess, så vi valde att samarbeta med Polygiene för att säkerställa produktens livslängd samt förbättra prestanda på våra plagg”, säger Jack Lamont, designchef på MP Activewear.

”Vi är mycket glada över att börja arbeta med MP och känner att vi delar samma värderingar när det gäller synen på hållbarhet. MP har byggt en imponerande verksamhet inom detta snabbt växande segment och vi ser fram emot ett långsiktigt partnerskap där vi kan tillföra värde och växa tillsammans”, avslutar Ulrika Björk, VD Polygiene.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>