Nå ut till landets alla 1,450 apotek
Hem NYHETERE-HÄLSA Nå ut till landets alla 1,450 apotek

Nå ut till landets alla 1,450 apotek

Publicerat av: Redaktionen

Via Tamros digitala verktyg kan vi smidigt hjälpa er att nå ut via mail med aktuella produktlanseringar, erbjudanden eller annan information till alla eller delar av Sveriges 1,450 apotek.

Nå ut till landets alla 1,450 apotek

Via vår digitala plattform kan vi enkelt rikta ert budskap mot samtliga apotek, enbart öppenvårdsapotek alternativt en eller flera apotekskedjor. Meddela oss era önskade mottagare, budskap, datum och tid för utskicket, så ser vi till att det hamnar rätt. En smidig tjänst för er som vill nå ut till Sveriges apotek i sälj- eller informationssyfte.

Ta kontakt med din ordinarie varuförsörjare vid frågor eller för att ta del av tjänsten, alternativt vår kontaktperson nedan.

Läs mer om tjänsten här.

Låt oss vara ett extra stöd i era sälj- och informationsinsatser.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>