Nordisk konferens i Storuman om vård på distans
Hem EVENEMANG Nordisk konferens i Storuman om vård på distans

Nordisk konferens i Storuman om vård på distans

Publicerat av: Redaktionen

Den 20–21 november anordnar Glesbygdsmedicinskt centrum i Storuman en nordisk konferens om vård på distans. eHälsomyndigheten är medarrangör och finns på plats under de dagar konferensen pågår.

Nordisk konferens i Storuman om vård på distans 1

Till konferensen i Storuman kommer deltagare som arbetar med e-hälsa i de nordiska länderna.

Vård på distans är ett prioriterat projekt under det svenska ordförandeskapet i Nordiska ministerrådet. Till konferensen i Storuman kommer deltagare som arbetar med e-hälsa i de nordiska länderna.

eHälsomyndigheten håller i ett pass om e-recept över landsgränser samt en paneldiskussion kring hur människors vårdkonsumtion påverkas av digitala vårdtjänster.

Konferensen går att följa här och på eHälsomyndighetens sociala medier.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>