Nu ska fler springa ihop!
Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA Nu ska fler springa ihop för en bättre hälsa!

Nu ska fler springa ihop för en bättre hälsa!

Publicerat av: Redaktionen

RaceID och En Frisk Generation vill få fler barn och vuxna i rörelse.

Genom att upplåta sin plattform till En Frisk Generations familjelopp, förenklas processen för deltagare som vill vara med och springa, rulla eller gå ihop för en bättre hälsa.

RaceID:s vision är att få fler att omfamna en aktiv livsstil och med teknikens hjälp erbjuda olika sätt att förhöja tävlingsupplevelsen. Genom att göra tävlingar mer tillgängliga, inspirerande och en del av varje deltagares livsstil vill företaget vara en del av en positiv samhällsutveckling. RaceID är en plats för såväl lopparrangörer som loppdeltagare där målet är att skapa en plattform som är en aktuell före, under och efter loppdagen. Målet är att vara deltagarens bästa vän och arrangörens kompletta verktyg.

– Vi har ända sedan starten haft som ambition att inspirera så många som möjligt att hitta glädjen till rörelse genom lopp. Att vi nu tillsammans med En Frisk Generation kan göra just detta är någonting som alla på RaceID är enormt stolta över. Vi hoppas att alla som deltar i En Frisk Generations evenemang får än en bättre digital upplevelse, men även att fler kan inspireras att delta i loppen, säger Erik Sjöbeck, VD på RaceID.

En Frisk Generation arbetar med hälsofrämjande insatser där behoven är som störst och med hela familjen i fokus. Förutom att driva familjeprogram i ett flertal kommuner samt anordna öppna aktiviteter, så arrangerar En Frisk Generation årligen flera familjelopp.

Nu ska fler springa ihop!

– Det är väldigt roligt att RaceID vill vara med och främja en mer jämlik hälsa genom att använda sin teknik för att få fler i rörelse. För oss på En Frisk Generation känns det tryggt att kunna erbjuda en etablerad tjänst när vi organiserar våra familjelopp och förhoppningsvis kan fler i löparcommunityn som finns hos RaceID hitta till En Frisk Generations lopp och vara med och bidra till en positiv samhällsutveckling, säger Janna Hellerup Ulvselius, generalsekreterare på En Frisk Generation.

Familjeloppet är ett lopp på 1,5-2 km som genomförs under våren i flera kommuner. Det är gratis att delta, barn och vuxna anmäler sig ihop och fokus är på rörelseglädje och gemenskap.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>