Ny menstrosa ska revolutionera svenska kvinnors användande av mensskydd.
Hem LIVSSTIL Ny produkt på marknaden! – Menstrosa är svenska kvinnors revolution

Ny produkt på marknaden! – Menstrosa är svenska kvinnors revolution

Publicerat av: Redaktionen

Menstrosor är en relativt ny produkt på marknaden som kommer starkt.

Det var under hösten 2021 som idén till menstrosan.se föddes då företagets två grundare kom i kontakt med produkten via ett USA-besök.

Företaget Carielle AB vill välkomna alla till “en helt ny menskänsla” och första kollektionen består av sex olika modeller; från spetstrosor, string och sömlösa trosor till hög midja och klassisk trosa.

 -De menstrosor vi kom kontakt med, innan uppstarten av vårt företag, fyllde visserligen sin funktion men vi tyckte att de hade mer att önska gällande utseende och komfort. Det var så vår vision föddes, vi vill sälja menstrosor som är lika snygga och sköna som de trosor du använder alla andra dagar i månaden, säger Marielle James medgrundare till menstrosan.se

För att säkerställa både kvalitet och passform har ett gediget arbete gjorts för att ta fram produkter som håller högsta möjliga standard. Otaliga prototyper har sytts upp, testats, utvärderats och förbättrats innan företaget landat i leverantörer som uppfyller de höga krav på kvalitet och design som eftersökts.

Ny menstrosa ska revolutionera svenska kvinnors användande av mensskydd.

Carielle AB:s grundare Caroline Sillrén och Marielle James.

-Vi ser att människor i allt större utsträckning gör medvetna, hållbara val när de konsumerar. Men det är svårt när det kommer till mensskydd då de flesta produkter på marknaden idag är engångsartiklar. Här kommer våra produkter fylla en viktig funktion. För den medvetne konsumenten finns nu våra menstrosor som en snygg, skön och hållbar lösning, säger Caroline Sillrén, medgrundare.

Lanseringen av varumärket Menstrosan by Carielle sker kl. 8:00 den 1/8 på menstrosan.se.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>