Omfattande hälsokontroll med Feminea Essentiel Omni
Hem HÄLSA Omfattande hälsokontroll med Feminea Essentiel Omni

Omfattande hälsokontroll med Feminea Essentiel Omni

Publicerat av: Redaktionen

Feminea Essentiel Omni är ett avancerat hälsotest skapat för kvinnor som gör blodanalys av 64 hälsomarkörer.

Testet använder biomarkörer i blodet för att erbjuda djupgående insikter i hälsotillståndet, bland annat ämnesomsättning, hjärt- och kärlhälsa, och hormonell balans.

Detta skräddarsydda test ger kvinnor möjligheten att ta kontroll över sin hälsa och livsstil för en bättre framtid.

FemineaLab, som är en del av Citikliniken Sverige AB, är en ledande aktör inom hälso- och sjukvårdsinnovation erbjuder omfattande hälsokontroll med Feminea Essentiel Omni, det mest omfattande och skräddarsydda hälsotestet för kvinnor som analyserar 64 hälsomarkörer. Detta banbrytande test använder avancerade biomarkörer i blodet för att ge kvinnor en djupgående insikt i deras hälsotillstånd och möjliggör en kraftfull grundlinje för framtidens hälsobeslut och livsstilsförändringar.

Feminea Essentiel Omni är unikt utformat för den kvinnliga fysiologin och erbjuder en helhetsbild av individuell hälsa. Genom att inkludera ett brett spektrum av analyser, ger detta test en noggrann bedömning av flera viktiga hälsodimensioner, inklusive ämnesomsättning, hjärt- och kärlhälsa, lever- och njurfunktion, bukspottkörtelns hälsa, blodsockernivåer, immunsystemets styrka, inflammationsmarkörer, nivåer av viktiga vitaminer och mineraler samt hormonell balans.

”När det gäller kvinnor har vi sett en ökande efterfrågan på att få en bredare kontroll och kunskap om sin hälsa,” förklarar FemineaLab teamet.

Varför Feminea Essentiel Omni?
  1. Anpassat för Kvinnor: Vårt test är skräddarsytt för att ta hänsyn till de unika behoven och fysiologin hos kvinnor, vilket ger en mer träffsäker bedömning av hälsotillståndet.
  2. Djupgående Insikter: Analyserna går långt bortom det konventionella och ger omfattande insikter i din nuvarande hälsa, vilket ger en stabil grund att bygga på för att uppnå optimalt välbefinnande.
  3. Möjlighet till Förändring: Genom att ta del av resultaten från Feminea Essentiel Omni får individer möjligheten att fatta välgrundade beslut om sin livsstil och ta kontroll över sin framtida hälsa.
Hur Fungerar Det?

Feminea Essentiel Omni är enkelt att använda. Hälsotestet kan beställas på vår hemsida www.feminealab.se med hjälp av BankID. Patienten får remissen inom 1 arbetsdag på sitt mail och väljer sedan kliniken för blodprovtagning. Provsvaren och läkarbedömningen kommer mellan 2 till 6 dagar efter att provtagningen har gjorts.

Omfattande hälsokontroll med Feminea Essentiel Omni

Detta är ett stort steg framåt inom hälsokontroll blodprov området för kvinnor och kommer att göra det möjligt för kvinnor att ta ansvar för sin hälsa på ett helt nytt sätt. ”Vårt mål är att varje kvinna ska kunna få detaljerade insikter i sin hälsa och uppnå en hållbar livsstil”, sammanfattar FemineaLab teamet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>