PerkinElmer introducerar nästa generations automatiserade GC 2400-plattform för effektiviserad gaskromatografi
Hem NYHETERIT-LÖSNING PerkinElmer, Inc introducerar nästa generations automatiserade GC 2400-plattform för effektiviserad gaskromatografi

PerkinElmer, Inc introducerar nästa generations automatiserade GC 2400-plattform för effektiviserad gaskromatografi

Publicerat av: Redaktionen

PerkinElmer, Inc, en världsledande leverantör av diagnostiklösningar som är engagerad i innovation för en hälsosammare värld, lanserade idag GC 2400-plattformen.

Detta är en avancerad, automatiserad lösning för gaskromatografi (GC), headspace-provtagare och GC/masspektrometri (GC/MS) och utformad för att hjälpa laboratorieteamen att förenkla sin verksamhet, ge mer exakta resultat och möjliggöra en flexiblare övervakning.

Den nya plattformen har skapats för att öka produktiviteten i laboratorier inom läkemedels-, livsmedels-, miljö- och industrilabbsbranschen, och den kombinerar system, programvara och ett brett utbud av kolonner och förbrukningsmaterial för att tillgodose kundernas behov av arbetsflöden. Hållbar och säker gasanvändning har också beaktats.

GC:s automatiserade provtagningsfunktioner är väl lämpade för laboratoriemiljöer med hög genomströmning och komplexa tillämpningar och minskar tiden för handpåläggning och mänskliga fel, och den unika automatiserade headspace/pneumatik-tekniken i branschen ger överlägsen precision.

Det är enkelt att övervaka ett eller flera GC 2400-system i eller utanför laboratoriet tack vare det trådlösa GC-gränssnittet med pekskärm för surfplattor som kör appen PerkinElmer Simplicity Vision.

Plattformens ikonstyrda, 21 CFR Part 11-kompatibla PerkinElmer SimplicityChrom Chromatography Data System (CDS)-programvara minimerar användarutbildningen och vägleder teamet genom hela GC-arbetsflödet. Programvarans gränssnitt är också anpassningsbart för att möta varje användares unika behov av data, meddelanden och diagnostik.

Slutligen, med hållbarhet och säkerhet i åtanke, minskas gasförbrukningen med ett valfritt, mjukvarustyrt gassparläge, och hållbara alternativ som väte kan användas på ett säkrare sätt med den inbyggda sensorn.

Suneet Chadha, VP och GM för Applied and Food Markets på PerkinElmer, kommenterar det nya erbjudandet och säger: ”Dagens laboratorier vill att deras analytiska arbetsflöden ska kräva mindre tid, uppmärksamhet och resurser. Vår nya, automatiserade GC 2400 Platform gör det möjligt för team på alla expertisnivåer att bättre hantera och övervaka sina GC-analyser från prov till resultat, så att de kan fokusera på aktiviteter med högt värde i labb och verksamhet.”

PerkinElmer introducerar nästa generations automatiserade GC 2400-plattform för effektiviserad gaskromatografi

Den nya lösningen kommer att presenteras på Analytica Germany (Hall A2, monter 502) och Analytica Latin America (monter I037B) tillsammans med andra PerkinElmer-erbjudanden för biovetenskap, tillämpad, diagnostik, livsmedel med mera. Den nya GC kommer att finnas tillgänglig på PerkinElmers nya nordiska demonstrations- och testlaboratorium i Stockholm för visning och testning av verkliga prover.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>