Permobil har ingått ett avtal om att förvärva Panthera
Hem NYHETER Permobil har ingått ett avtal om att förvärva Panthera

Permobil har ingått ett avtal om att förvärva Panthera

Publicerat av: Redaktionen

Förvärvet stärker erbjudandet för manuella rullstolar.

Pantheras produkter kompletterar produktportföljen och ökar Permobils konkurrenskraft på marknaden.

Förvärvet blir ett viktigt steg i strategin att öka livskvaliteten för personer med funktionsvariationer genom ett utökat erbjudandet till användarna. Panthera har ett starkt varumärke och företagen delar värdegrund och har samma hjärta och fokus på användarna och är startade av svenska entreprenörer.

”Vi är mycket glada och stolta över att få välkomna Panthera till Permobil! Panthera utgår från samma värdegrund nära användarna och med deras behov i fokus. Pantheras medarbetare har gjort en fantastisk resa och vi ser fram mot att fortsätta den tillsammans med dem. Pantheras produkter kommer att stärka Permobils erbjudande på marknaden med världens lättaste rullstolar för aktiva användare tillsammans med sortimentet från Progeo och TiLite.”, säger Bengt Thorsson, vd Permobil.

Permobil har ingått ett avtal om att förvärva Panthera

Jalle Jungnell, Pantheras ägare och Bengt Thorsson, Permobils vd.

”Det känns väldigt spännande och inspirerande att fortsätta vår resa tillsammans med Permobil. Vi har samma stora hjärta för våra användare och delar värdegrund. Vi levererar produkter och kunskap, som underlättar vardagen för våra användare som står i fokus. Båda företagen är startade av svenska entreprenörer och har innovation och utveckling som en stark drivkraft. Vi ser att det här kommer att leda till mycket positivt för användare runt om i världen!”, säger Jalle Jungnell, ägare av Panthera.

Transaktionen förväntas att slutföras i början av januari 2022. Parterna har valt att inte avslöja villkoren för transaktionen.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>