Hem NYHETER Phoniro och Posifon startar samarbete och förstärker erbjudandet inom välfärdsteknik

Phoniro och Posifon startar samarbete och förstärker erbjudandet inom välfärdsteknik

Publicerat av: Redaktionen

Phoniro, ett företag inom ASSA ABLOY, stärker nu sitt erbjudande inom trygghetslarm med Posifons olika lösningar för GPS-larm och mobila trygghetslarm.

Phoniro och Posifon startar samarbete och förstärker erbjudandet inom välfärdsteknik 3Posifon, som leder utvecklingen av trygghetslarm som även fungerar utanför hemmet, har ett brett utbud av olika GPS-larm och mobila trygghetslarm. Bolaget har lång erfarenhet inom området och har tillsammans med sina kommunala kunder byggt sammanbundna tjänster i den centrala plattformen Posifon Care. Produktutbudet omfattar väldesignade enheter som antingen kan bäras som en klocka, som ett smycke runt halsen, i bältet eller som med GPS SmartSole, en sula att lägga i skon.

”Genom att komplettera vårt befintliga erbjudande inom trygghetslarm med Posifons olika lösningar inom GPS-larm och mobila trygghetslarm skapar vi större möjlighet att möta de individuella behoven hos våra slutanvändare och att möta kraven från framtidens omsorgstagare,” säger Magnus Fröberg, produktchef på Phoniro.

”Phoniro är en ledande aktör inom välfärdsteknikområdet och vi ser att vårt produktutbud kompletterar deras väl. Det är logiskt att knyta ihop våra GPS-larms tjänster med det rika erbjudande inom välfärdsteknikområdet som Phoniro har sedan tidigare. Vi ser stor potential i detta långsiktiga samarbete. Att vi kan erbjuda mer sammanhållna tjänster och tillsammans nå en internationell marknad med våra tjänster,” säger Henrik Essunger, VD Posifon.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>