Posifons nya satsning - mobilt trygghetslam som smartklocka
Hem ÄLDREOMSORG Posifons nya satsning – mobilt trygghetslam som smartklocka

Posifons nya satsning – mobilt trygghetslam som smartklocka

Publicerat av: Redaktionen

Posifon AB lanserar nu Posifon Zembro, den första smartklockan i bolagets produktfamilj.

Posifon Zembro är utvecklad i Sverige av erfarna produktutvecklare på Sony.

Zembro använder den senaste 4G-kommunikationen och är redo för övergången från 2G och 3G-nätet.

Enheten har en stor och tydlig display som visar tiden med tydliga siffror. Även batterinivå och mobiltäckning visas på displayen.

– Zembro är en attraktiv enhet med bra positionering och tilltalade design. Jag är övertygad om att Posifon Zembro kommer vara ett bra och omtyckt alternativ speciellt för personer med kognitiv svikt säger Niklas Granung som är produktansvarig på Posifon.

Posifons nya satsning - mobilt trygghetslam som smartklockaPosifon är ledande i Sverige inom GPS-larm och välfärdsteknik och har som målsättning att alltid ligga i framkant gällande ny teknik.

– Att nu bredda vårt sortiment med en smartklocka till hjälpmedelscentraler, kommuner, såväl privatkunder känns väldigt bra. Vårt mål är att alla ska känna sig trygga, fria och aktiva både inne och ute, säger Granung.

Posifon Zembros många fördelar:
  • Inomhuspositionering: Enheten kommer med bluethooth-fyrar som kan placeras ut i användarens bostad för precisa positionsangivelser även i hemmet.
  • Enkel användning: Zembro är en passiv enhet som riktar sig mot de som inte behöver eller vill ha samtalsfunktionalitet.
  • 4G-kommunikation: Genom att använda den senaste 4G-tekniken erbjuder Posifon Zembro snabb och pålitlig uppkoppling.
  • Tydlig design: En stor och tydlig display lyser upp när handleden vinklas för att visa tiden. Digital tid med tydliga siffror, batterinivå och mobiltäckning visas på displayen.
  • Tålig: Klockan är pålitlig och robust samt mer vattentålig än många andra enheter på marknaden. Den är klassificerad enligt IP68-standarden, vilket innebär att den är vattentålig och dammtät.
  • Modern design: Posifon Zembros design är elegant och modern. Den ser ut som dagens smartklocker och sitter bekvämt på handleden hela dagen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>