RaySearch släpper en ny version av RayCare OIS
Hem NYHETER RaySearch släpper en ny version av RayCare OIS

RaySearch släpper en ny version av RayCare OIS

Publicerat av: Redaktionen

RaySearch har nu släppt RayCare 2A, den senaste versionen av det banbrytande onkologiinformationssystemet (OIS).

RaySearch släpper en ny version av RayCare OIS 2RayCare är utformat för att understödja arbetsflödet på ett modernt onkologicenter, sammankoppla de olika onkologiska disciplinerna, öka effektiviteten och säkerställa optimal användning av resurserna.

RayCare utvecklas snabbt med hjälp av klinisk återkoppling från flera av världens ledande cancercenter. Den första kliniska versionen av RayCare kom ut på marknaden i december 2017, och cancernätverket Iridium i Belgien började använda systemet i den kliniska verksamheten endast två månader senare. RayCare 2A introducerar nya funktioner och en rad allmänna förbättringar av systemet.

Nya funktioner inkluderar aktivitetsbaserad och regelbaserad schemaläggning för alla kliniska resurser, hantering av kliniska dokument och formulär anknutna till aktivitetshanteringen, samt ytterligare funktioner för behandlingshantering. RayCares avancerade funktioner för arbetsflöden har förstärkts ytterligare för att möjliggöra individanpassning av arbetsflödet runt enskilda patienter, samt automatisk framtagning och hantering av faktureringskoder inom de aktiviteter som utförs i arbetsflödet.

RayCare 2A innehåller även RayPACS, ett unikt PACS (system för arkivering och kommunikation av bilder) som gör inhämtning och delning av bilder snabbt och enkelt. RayPACS är fullt integrerat med RayCares system för arbetsflödeshantering vilket gör det möjligt att automatisera arbetsflöden för bildtagning. Alla DICOM- och icke-DICOM-objekt som är relevanta för strålningsonkologi kan lagras, och regler för DICOM-dirigering kan enkelt implementeras baserat på DICOM-taggar.

Johan Löf, VD på RaySearch säger: ”Den senaste versionen av RayCare är ett viktigt steg mot målet att skapa ett OIS som har stöd för och sammanlänkar onkologiska arbetsflöden och tar automatiseringen vidare till nya nivåer. Genom att kombinera vår tekniska innovation med expertisen hos våra kliniska partners omdefinierar vi vad som kan göras med ett OIS.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>