Ropo Capital slutför förvärvet av BAHS Kapital i Norge
Hem NYHETER Ropo Capital slutför förvärvet av BAHS Kapital i Norge

Ropo Capital slutför förvärvet av BAHS Kapital i Norge

Publicerat av: Redaktionen

Ropo Capital har slutfört förvärvet av BAHS Kapital AS:s aktiekapital enligt plan och BAHS Kapital har därmed blivit en del av Ropo Capital Group.

Ropo Capital slutför förvärvet av BAHS Kapital i Norge

Tove Giske, utnämnts till VD för Ropo Capital i Norge

Genom förvärvet fortsätter Ropo Capital sin expansion i de nordiska länderna och påskyndar lanseringen av sitt heltäckande erbjudande av automatiserade tjänster inom fakturans livscykel, nu även på den norska marknaden.

Företagets mål är att bli Nordens ledande aktör inom fakturahantering.

“Jag välkomnar varmt våra nya kollegor på BAHS Kapital till Ropo Capital familjen. Tillsammans är vi redo att ta vår ledande teknik till den norska marknaden och förnya branschen med våra unika heltäckande faktureringstjänster”, säger Rickard Westlund, Verkställande direktör och koncernchefför Ropo Capital.

I samband med förvärvet har BAHS Kapitals VD, Tove Giske, utnämnts till VD för Ropo Capital i Norge.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>