Hem EVENEMANG Seniormässa i Stockholm 1-3 oktober med hörselkoll från Audika

Seniormässa i Stockholm 1-3 oktober med hörselkoll från Audika

Publicerat av: Redaktionen

Ber du ofta personer upprepa vad de sagt? Undrar du varför vissa pratar så tyst och att du har svårt att uppfatta vad de säger?

Seniormässa i Stockholm 1-3 oktober med hörselkoll från Audika 3Det kan vara ett tecken på att din hörsel är nedsatt och innebär helt enkelt att det är svårare att höra vissa ljud. Studier visar att vid 65 års ålder har en av tre nedsatt hörsel.

Under Seniormässan på Stockholmsmässan den 1-3 oktober finns möjlighet att kostnadsfritt testa sin hörsel och prata med våra hörselexperter. Vi demonstrerar även smarta hörselhjälpmedel som är kompatibla med hörapparater. Välkommen till monter C12:31.

Från seminariescenen den 1 oktober håller Audikas leg.audionom och verksamhetschef Jalil Shahabi en uppskattad föreläsning i ämnet ”Varför pratar andra så tyst?”.

Några siffror kring nedsatt hörsel

  • Ungefär en av sex har nedsatt hörsel (cirka 1,5 miljoner personer i Sverige).
  • Vid 65 års ålder är det en av tre som har nedsatt hörsel.
  • Nedsatt hörsel är det tredje vanligaste hälsoproblemet bland vuxna.
  • Människor väntar i genomsnitt åtta år innan de söker hjälp.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>