Sony presenterar Video-över-IP och 4K-monitorer för operationsalar under Medica 2016
Hem NYHETERIT-LÖSNING Sony presenterar Video-över-IP och 4K-monitorer för operationsalar under Medica 2016

Sony presenterar Video-över-IP och 4K-monitorer för operationsalar under Medica 2016

Publicerat av: Redaktionen

Nu startar MEDICA 2016, årets stora Medtech-event. Sony Professional är på plats och visar upp en rad nya videolösningar för vårdpersonal och sjukhus.

Sony kommer bland annat att visa upp NUCLeUS™, bolagets nya video-över-IP-plattform, som levererar full IP-kommunikation.

– Under mässan kommer vi att visa hur skarpare bilder i 4K och 3D kan hjälpa vårdpersonal att ta smartare beslut under pressade situationer. Med Nucleus är det möjligt att enkelt få tillgång till alla tänkbara bildkällor i operationssalen och allt styrs från ett användarvänligt gränssnitt. Det går att spela in obegränsat med bildkällor, skicka bild och ljud till andra operationssalar och IT-Hälsa.se konferensrum, full integration av sjukhusets olika IT-system och NuCleus kan skräddarsys efter det arbetsflöde som önskas, säger Kennet Agnebo, Nordisk säljchef för Sony Medical Business Group.

Förutom NUCLeUS™ kommer Sony att presentera två nya kirurgiska monitorer, LMD-X550MT (55”) och LMD-X310MT (31”). Monitorerna är de första i branschen om att kombinera 4K- och 3D-video. Kombinationen gör att exempelvis läkare får både skarpare bilder och bättre bilddjup under operationer. Dessutom visas Full HD-monitorerna LMD-2735MD (27”) och LMD-2435MD (24”), framtagna för att användas med endoskopiska kamerasystem under små kirurgiska ingrepp.

Sony visar även upp videoinspelaren HVO-3300MT som spelar in 3D/2D HD-video från endoskopiska kamerasystem eller kirurgiska mikroskop till en intern hårddisk. I montern finns även HVO-4000MT, Sonys första 4K-baserade kirurgiska videoinspelare, tillsammans med Sonys Content Management System, en komplett 4K-lösning för vårdpersonal.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>