Hem EVENEMANG Speakers Corner Allt för Hälsan

Speakers Corner Allt för Hälsan

Publicerat av: Redaktionen

Igår talade Gilbert Holmgren från Arch of Scandinavia på Speakers Corner, där fokus var Medicinsk klinisk forskning och standard.

Speakers Corner Allt för Hälsan 2

Gilbert Holmgren, Arch of Scandinavia

Ett mycket uppskattat tal där de flesta sittplatserna var fulla. De evidens som finns bakom Erchonias fotobiokemiska icke termiska laser teknologi fick många av åhörarna att senare under frågestunden undra varför inte sjukvården tagit in denna teknologi för länge sedan.

Svaret på den frågan är att det har varit för lite marknadsföring, samt att vårdindustrin är väldigt konservativ.

Vid jämförelsen med läkemedel som via receptorer i mitokondrierna skall skapa en kemisk process för att skapa läkning, konstaterar publiken att Erchonias lasrar fungerar på samma sätt, men mer effektivt och utan biverkningar.

Historiken från första FDA 510k till dagens forskning på Alzheimer diskuterades, samt även de påbörjade studier som kommer att presenteras i framtiden.

Vi kan konstatera att energimedicin är framtiden, speciellt idag när vi ser sjukvården gå på knäna av kostnader.

Sanna Holmgren ståd på Speakers Corner och tala om framtidens medicin -optimera din hjärna.

”Allt du någonsin upplevt i din kropp, från smärta till hög prestation är ett resultat av hjärnaktivitet – enligt den senaste vetenskapen. Idag tenderar vården att fokusera på, diagnoser och medicinering. Ett nytt önskat slutresultat borde enligt den nya forskningen baseras på huruvida vi har optimerat vår hjärna eller inte. Vi har valt att fokusera på att optimera din hjärna för en smärtfri kropp och ökad prestation. En föreläsning om vad du faktiskt kan göra.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>