Stiftelsen 29k lanserar efterlängtad hälsoapp på svenska
Hem APP Stiftelsen 29k den svenska versionen av sin engelska hälsoapp

Stiftelsen 29k den svenska versionen av sin engelska hälsoapp

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanserar den Norrskensbackade stiftelsen 29k den svenska versionen av sin engelska hälsoapp som hittills laddats ner över 100 000 gånger.

I appen guidar bland annat kända personligheter såsom Rachel ”Yogagirl” Brathen och diplomaten Jan Eliasson användaren igenom åtta stressreducerande kurser.

– Under pandemins gång har det blivit uppenbart att behovet av den här typen av stöd är stort och därför vill vi göra det ännu lättare för svenskar i alla åldrar att tillgodogöra sig vår träning. Under hösten kommer vi också att ta fram fler kurser för den svenska marknaden, säger Maria Modigh, operativ chef för 29k.

29k:s internationella app, som är tillgänglig på engelska och portugisiska, har idag över 33 000 användare i Sverige och många använder appen dagligen. Det som särskiljer 29k:s träning från andras är att innehållet har utvecklats av ett 50-tal ledande forskare, från bland annat Karolinska institutet och Harvard University, och att alla kurser är gratis.

Stiftelsen 29k lanserar efterlängtad hälsoapp på svenska– Genom att utveckla verktyg som integrerar den absolut senaste forskningen har vi lyckats ta fram en unik produkt som verkligen gör skillnad och det känns förstås fantastiskt att äntligen kunna lansera den på den svenska marknaden, tillägger Fredrik Livheim, chefspsykolog på 29k.

I Sverige har Stiftelsen 29k även gjort sig känd för att under pandemin ha utvecklat mental träning till över en kvarts miljon statsanställda.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>