Stockholm Centralstation – Årets LloydsApotek 2016
Hem EVENEMANG Stockholm Centralstation – Årets LloydsApotek 2016

Stockholm Centralstation – Årets LloydsApotek 2016

Publicerat av: Redaktionen

LloydsApotek har utsett Stockholm Centralstation till Årets Apotek 2016.

Med en stabil grund i företagets värderingar har apoteket utvecklats positivt under de senaste åren. Priset som Årets Apotek delades ut i samband medStockholm Centralstation – Årets LloydsApotek 2016 2 att apotekschefer och Servicekontor samlades i Stockholm för en gemensam konferens.

LloydsApotek Centralstation har det senaste året tagit ytterligare steg från en redan hög nivå, genom att manövrera långa öppettider, små ytor och komplexa kundflöden till sin fördel. Kunderna erbjuds snabb och professionell service i enlighet med våra värderingar och på daglig basis hjälper och inspirerar apoteket sina kunder till mer positiva liv, säger Karl Eckerdal, Driftchef på LloydsApotek.

Kriterierna för utmärkelsen Årets Apotek utgår från bästa kundfokus, lagarbete och en god resultatutveckling.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>