Stort tyskt läkemedelsföretag fortsätter välja skärmar från MultiQ
Hem TEKNIK Stort tyskt läkemedelsföretag fortsätter välja skärmar från MultiQ

Stort tyskt läkemedelsföretag fortsätter välja skärmar från MultiQ

Publicerat av: Redaktionen

MultiQ har fått en ny order av ett stort tyskt läkemedelsföretag. Ordern består av ett stort antal skärmar och värdet på ordern uppgår till ca 3,8 MSEK.

Kunden har en framträdande roll inom främst cancerforskning. All forskning sker i kliniskt rena laboratorier med höga krav på hygien, vilket omfattar både Stort tyskt läkemedelsföretag fortsätter välja skärmar från MultiQ 2interiör och hjälpmedel. MultiQ erbjuder specialdesignade skärmar anpassade efter kundens laboratoriemiljö. Skärmarna är robusta och tål att hanteras efter de kliniska riktlinjer som finns i verksamheten.

Ordern är resultatet av ett mångårigt samarbete. Totalt har nu MultiQ levererat över 2 300 skärmar till detta företag som i nuläget är störst i världen inom biotech.

”MultiQ har två verksamhetsområden, digitala lösningar för kommunikation samt kundanpassade skärmar. Flera av våra kunder är stora internationella kedjor som efterfrågar skärmar som är tåliga, har lång livslängd och som går att anpassa efter specifika önskemål. Just dessa kvaliteter gör oss unika på marknaden och är en bidragande faktor till att våra kunder fortsätter att välja oss som samarbetspartner”, säger Lars Pålsson, tf VD på MultiQ.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>