Ny F-scan GO från Tekscan
Hem MEDICINTEKNIK Tekscans nya F-scan GO

Tekscans nya F-scan GO

Publicerat av: Redaktionen

Vi är glada att kunna presentera nya F-Scan GO.

Den senaste produkten till Tekscans prisbelönta serie för gånganalys. Det nya F-Scan GO In-Shoe systemet med sin nya teknik, är ett kompakt och lättanvänt system för så väl forskning som kliniska studier.

Användaren förses med dynamiska tryckbilder, kraft, tid och gånganalys.

F-Scan används redan idag över hela världen, vid bland annat utveckling av ortoser, diabetesfotvård och utvärdering av fotvård samt analyser för elitidrottare.

Den trådlösa och lätta elektroniken låter användaren obehindrat röra sig i sitt normala rörelsemönster samtidigt som all data sparas lokalt med marknadens högsta upplösning.

Mjukvaran FootVIEW är en vidareutveckling från Tekscans tidigare mjukvara, som med sitt nya moderna interface förenklar datainsamling och analys. Den hjälper dig att identifiera och kvatifiera peakar, isolera häl, mellanfot eller hela foten för analys och generera rapport med före/efter resultat.

Ny F-scan GO från Tekscan

Forskare inom biomekanik har genom åren förlitat sig på Tekscans In-Shoe system och producerat mängder av studier med hjälp av detta. Samtidigt fortsätter den ständiga utvecklingen av produkten för att låta Tekscan behålla sin plats som marknadsledare inom området In-Shoe gånganalys.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>