Välkomna till EIT Health Summit 2022 – Europas ledande mötesplats inom europeisk hälso- och sjukvård
Hem EVENT Välkomna till EIT Health Summit 2022 i Stockholm – Europas ledande mötesplats inom europeisk hälso- och sjukvård

Välkomna till EIT Health Summit 2022 i Stockholm – Europas ledande mötesplats inom europeisk hälso- och sjukvård

Publicerat av: Redaktionen

Årets upplaga av EIT Health Summit äger rum i Stockholm den 24–25 maj 2022 i samarbete med Karolinska Institutet och Region Stockholm.

Lyssna till inspirerande föredrag med talare i världsklass, mingla med personer ur Europas ledande innovationsnätverk och delta i interaktiva föreläsningar och workshops.

Årets EIT Health Summit fokuserar på vilka lärdomar från COVID-19-pandemin som kan användas för att utveckla framtidens hälso- och sjukvård. Konferensen arrangeras av EIT Health som är en del av European Institute for Innovation and Technology (EIT).

Välkomna till EIT Health Summit 2022 – Europas ledande mötesplats inom europeisk hälso- och sjukvård

COVID-19-pandemin orsakade en samhällskris som belyser behovet av innovativt tänkande och nya arbetssätt i framtidens hälsovård och sjukvård. Hur kan vi arbeta för att hitta hållbara och motståndskraftiga lösningar på framtida utmaningar och hotet mot människors hälsa?

Representanter från politik, myndigheter, industri och klinisk verksamhet fortsätter att driva våra viktigaste frågor framåt under ledning av Anya Sitaram, före detta nyhetsankare från BBC World.

Programmet bjuder på inspirerande föreläsningar och interaktiva workshops och djupdykningssessioner inom de viktigast ämnena inom europeisk hälso- och sjukvård med ledande talare från 30 olika länder.

Bland talarna finns personer som Torie Robinson, internationell talare på Epilepsy, Mental Health, Diversity & Inclusion, Audrey Tang, taiwanesisk minister för digitala frågor och Lucien Engelen, vd för Transform.Health och strateg för innovation inom hälso- och sjukvården på Deloitte.

Programmet inkluderar även EIT Health Catapult-finalen och prisutdelning där de mest spännande och lovande start-ups inom medicinteknik, bioteknik och digital hälsa kommer att koras av en panel av globalt kända hälsoexperter och investerare. Publikens pris ”Alex Casta Award” delas också ut och vinnaren visas på Nasdaq Tower, Times Square i New York.

Expertgruppen för EIT Health Summit består av bland annat EU-Kommissionen, Karolinska institutet, European Patients’ Forum, OECD och BioMed Alliance.

Program

24 maj

  • Opening Keynote
  • Next Generation Healthcare and Human-Centred Innovation
  • Rethinking Health Governance and Policy
  • Life Sciences in Transition
  • EIT Health Catapult Final & Award Ceremony

25 maj

  • The Disrupters
  • The Rise of Telehealth
  • Investing in Healthcare and Innovation
  • Closing Plenary: Towards a Healthcare Renaissance

För att få ut det mesta av EIT Health Summit 2022 deltag på plats i Stockholm. Utvalda block och visst nätverkande är även möjligt på distans.

Anmäl dig här. Registrera dig innan den 14 april och ta del av vårt rabatterade pris.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>