Hem LIVSSTIL Vår egen tandfé Lea fyller ett år!

Vår egen tandfé Lea fyller ett år!

Publicerat av: Redaktionen

Folktandvården Skåne har förmånen att träffa många barn och hjälpa dem och deras föräldrar till en bättre munhälsa.

Vår egen tandfé Lea fyller ett år! 3Självklart vill vi ge den bästa upplevelsen när de kommer till oss. Med tandväktare Lea har vi möjlighet att ge barnen en kompis i en värld som kan kännas främmande och kanske till och med lite obehaglig.

Lea kom in i vår verksamhet för ett år sedan och sedan dess har över 65 000 barn fått en egen bok i samband med sitt tandläkarbesök. Vi vill självklart stimulera till läsning då läsande är nyckel till kunskap och bidrar till starkare självkänsla.

Folktandvården Skåne träffar över 80 procent av alla barn i Skåne och har en stolt tradition av att vara en folkhälsoaktör. Hälsa är så mycket mer än bara karies och vårt arbete handlar lika mycket om att laga hål som att förebygga dålig munhälsa.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>