Varken spelbolagen eller spelberoendet tar påskledigt!
Hem Nyheter Varken spelbolagen eller spelberoendet tar påskledigt!

Varken spelbolagen eller spelberoendet tar påskledigt!

Publicerat av: Redaktionen

Under storhelgerna märks det alltid en ökad uppgång från både anhöriga och spelmissbrukare som söker hjälp, därför har Spelfriheten självklart öppet dygnet runt hela påskhelgen.

Varken spelbolagen eller spelberoendet tar påskledigt! 3– Ända sen Spelfriheten startade har fokus alltid legat på tillgänglighet, det ska vara enkelt att få hjälp när som helst. Sen att stänga ner vår helpline när alla är lediga och reklamkampanjer som nedan syns precis överallt vore direkt olämpligt. Vi behöver ha exakt samma öppettider som spelbolagen. Det sista alternativet för en spelmissbrukare är att berätta sanningen och be om hjälp, när det väl händer vill vi fånga upp så många som möjligt för att kunna inge det där viktiga hoppet om att man inte är ensam och att det faktiskt går att vända på livet även om det känns omöjligt för stunden. Vi är stolta över att kunna erbjuda den första dynget runt öppna hjälplinjen i Sverige där samtliga telefonister är före detta spelmissbrukare som idag lever helt utan spel avslutar Adam Kirstein Reuterswärd marknadschef på Spelfriheten.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>