Untitled 14
Hem TEKNIK Vision systemen blir fyra gånger snabbare

Vision systemen blir fyra gånger snabbare

Publicerat av: Redaktionen

HALCON 20.11. och quad-core processorer ökar maskinens produktivitet

I B&R:s vision system har utvärderingstiden nu minskat dramatisk.

En ny fyrkärnig processor och just-in-time kompilator hjälper Smart Sensorn att genomföra vision-uppgifter upp till fyra gånger snabbare. Maskintillverkare kan öka produktionen för sina maskiner utan att behöva använda dyra dedikerade datorer för vision.

Med den senaste Steady-versionen av HALCON-biblioteket har B&R:s visionsystem en just-in-time (JIT) kompilator som genererar körbar maskinkod när applikationen laddas.

Tillgänglig via programuppdatering

Untitled 14JIT-kompilatorn minskar den tid det tar att utföra olika vision-funktioner. Mätningsapplikationer kan göras 75% snabbare, vilket innebär att de slutförs på en fjärdedel av tiden. Tillgång till den nya JIT-kompilatorn kommer med en enkel programuppdatering.

Halvera cykeltiderna

Bildbehandlingsalgoritmer som är kompatibla med flerkärniga processorer drar också nytta av den nya Smart Sensor-versionen. Den ökade datorkraften gör det möjligt att minska cykeltiden för matchande applikationer till nästan hälften.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>