Xiaomi presenterar ett nytt inom Smarta Hälsoprodukter
Hem NYHETERE-HÄLSA Xiaomi presenterar nu nytt inom Smarta Hälsoprodukter

Xiaomi presenterar nu nytt inom Smarta Hälsoprodukter

Publicerat av: Redaktionen

Xiaomi har tillsammans med Xiaomi 13T-serien även presenterat nästa generations sortiment av uppkopplade hälsoprodukter, Xiaomi Smart Band 8 samt Xiaomi Watch 2 Pro.

Enheterna utökar Xiaomi’s redan stora utbud av wearables skapade för att förbättra personlig hälsa och mäta fysiska prestationer genom smart teknologi.

Xiaomi Watch 2 Pro är den första smartklockan från Xiaomi som drivs av Google:s Wear OS, vilket ger användare tillgång till ett redan enormt utbud av appar, däribland Google Wallet, Google Maps, och Google Assisstant, tillsammans med en mängd fitness-appar.

Klockan är utrustad med nästa generations Snapdragon W5 + Gen 1, och de som är aktiva i sin träning kan känna sig trygga att löparrundan mäts med ännu högre precision än tidigare tack vare satellitnavigering med dubbel bandbredd. Och med över 150 sportlägen ger Xiaomi Watch 2 Pro en heltäckande bild av träning, vardagsprestation och sömnkvalitet.

Xiaomi Watch 2 Pro har en stilren design med ett slitstarkt hölje i rostfritt stål. Armbanden finns i antingen lyxigt läder eller robust fluoro-gummi, båda i en mängd starka färger. Skärmen är en högupplöst 1,43″ AMOLED-display, och omsluts av en roterbar krona. I kronan finns också nu en genvägsknapp som gör det möjligt att ställa in snabb åtkomst till ens favoritfunktioner.

Xiaomi Watch 2 Pro kommer finnas tillgänglig i färgerna Black och Silver till ett rekommenderat pris på 2 990 kronor inklusive moms, och kommer lanseras i Sverige senare under hösten.

Xiaomi Smart Band 8 är det senaste träningsarmbandet i Xiaomis uppskattade sortiment, och med över 150 sportlägen finns det ingen brist på nya träningsformer att upptäcka. För dedikerade löpare finns det ett nytt ’Pebble Mode’ där man kan fästa bandet till skosnöret för att få ännu mer detaljerad info om ens löpstil och form.

Xiaomi Smart Band 8 är utrustad för att mäta syresättning och puls under hela dagen, övervaka sömn, och gör det nu även möjligt att hålla koll på menstruationscykler. Det uppgraderade batteriet på 190mAh ger upp till 16 dagars användning på en laddning. Dessutom gör den nya snabbladdningsfunktionen att den laddas fullt på bara en timme, så mindre tid läggs på att vänta, och mer tid till rörelse.

Den kristallklara AMOLED-skärmen har en uppgraderad design med en storlek på 1,62″, och skyddas av CORNING Gorilla Glass 3-glas, med en ram i NVCM-beläggning med metallisk textur.

Xiaomi presenterar ett nytt inom Smarta HälsoprodukterBandet har fler än 200 förinställda urtavlor, bland annat med inbyggda arkadspel, så klockan kan anpassas efter både stil och humör. Den nya remmen är lättare att byta än tidigare och finns i flera utföranden – däribland flätat läder, rutigt, dubbelvirad och nu även som kedja i rostfritt stål. Xiaomi Smart Band 8 passar därför till alla tillfällen och kan till och med bli en diskret accessoar när man är på fest.

Xiaomi Smart Band 8 kommer finnas i färgerna Gold och Graphite Black till ett rekommenderat pris på 549 kronor inklusive moms, och kommer lanseras i Sverige senare under hösten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>