Zinzino tar ledningen för framtida hälsa med HbA1c-test och livsstilsbedömning
Hem LIVSSTIL Zinzino tar nu ledningen för framtida hälsa med HbA1c-test och livsstilsbedömning

Zinzino tar nu ledningen för framtida hälsa med HbA1c-test och livsstilsbedömning

Publicerat av: Redaktionen

Det skandinaviska varumärket inom hälsa och friskvård vill fortsätta bromsa den nedåtgående trenden inom global ohälsa och kroniska folksjukdomar med ännu ett tillskott till sin testbaserade näringsstrategi.

Genom att utvärdera nuvarande nivåer av långtidsblodsocker utifrån sin livsstil, får människor möjlighet att ta till positiva åtgärder för att skapa god och varaktig hälsa.

HbA1c-testet och livsstilsbedömningen från Zinzino erbjuder omfattande, individuell vägledning mot en hållbar livsstil och en mer hälsosam framtid baserat på en djupgående riskanalys och utvärdering.

Det vetenskapligt beprövade blodtestet för hemmabruk innehåller ett detaljerat frågeformulär om kost, träning och allmänna vanor. De kombinerade hälso- och livsstilsmarkörerna leder sedan till ett övergripande hälsoresultat med individuella rekommendationer om hur du kan bibehålla eller förbättra din hälsostatus.

Vårt hälsotillstånd är inte konstant, och vi måste vara proaktiva

Zinzino tar ledningen för framtida hälsa med HbA1c-test och livsstilsbedömning

Zinzino strävar efter att bli en global ledare inom förebyggande, varaktig hälsa genom att erbjuda kalla fakta och personliga lösningar som hjälper människor att ta ansvar för sin resa mot ett värdefullt liv; vilket är den fördjupade innebörden av företagets testbaserade näringsstrategi. Den samlade informationen från blodtestet och frågeformuläret erbjuder nya insikter som ger en helhetsbild av en persons liv och fungerar som ett riktmärke för hens långsiktiga hälsa.

– Vi ger människor en chans att ta reda på om det liv de lever idag är hållbart eller om det är dags att trycka på paus och göra proaktiva val för framtiden, förklarar Dr Colin Robertson, vetenskaplig forskningsspecialist på Zinzino.

– Dina långsiktiga blodsockernivåer är kanske på rätt sida av spektrat idag, men vår hälsa är inte ett konstant tillstånd. Alla förändringar i kost eller övriga vanor påverkar vårt allmänna hälsotillstånd, förklarar Dr Robertson. Själva testet i sig är inte unikt, men sättet som vi sätter resultatet i ett sammanhang tillsammans med en personlig hälsobedömning och vägledning är helt unikt. Testets validitet och noggrannhet är oöverträffad och överensstämmer med de mest rigorösa medicinska metoder som finns tillgängliga idag, och det fördjupade livsstilsformuläret ger insikter inom områden som inte går att identifiera i ett blodprov.

Denna lansering erbjuder en unik möjlighet för alla som vill omvärdera sin livssituation och kickstarta en framtid av välbefinnande och tar Zinzinos position som pionjärer inom testbaserade, individanpassade kosttillskott till nästa nivå vilket förväntas öka både omsättning och lönsamhet ytterligare på sikt. Genom att öka allmänhetens medvetande om olika hälsostrategier och tillhandahålla fördjupade personliga insikter om vilken metod som passar individen bäst, hoppas Zinzino även att kunna förbättra och ge nytt liv åt det globala samtalet kring långsiktig hälsa, välbefinnande och träning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>