Acando/itch tecknar ramavtal med eHälsomyndigheten
Hem NYHETERE-HÄLSA Acando/itch tecknar ramavtal med eHälsomyndigheten

Acando/itch tecknar ramavtal med eHälsomyndigheten

Publicerat av: Redaktionen

Ramavtalet som digital byrå omfattar bland annat strategiskt stöd och rådgivning gällande myndighetens digitala närvaro och tjänster.

Acando/itch tecknar ramavtal med eHälsomyndigheten 2Det innefattar även utveckling av strategi, koncept och utvecklingsinsatser samt löpande stöd inom förvaltning och vidareutveckling av den digitala närvaron i kombination med utbildningsinsatser.

Ramavtalet gäller i två (2) år från tidpunkten för Ramavtalets tecknande, med möjlighet för Beställaren att förlänga avtalet ytterligare ett (1) år i taget två (2) gånger, det vill säga med en maximal avtalstid om fyra (4) år.

Ramavtalet har tillkommit genom upphandling som skett med ett förhandlat förfarande med föregående annonsering enligt Lag (2016:1145) om offentlig upphandling (LOU).

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>