Acando Norge har vunnit ramavtal med Hälsa Innkjøpsservice AS
Hem NYHETER Acando Norge har vunnit ramavtal med Hälsa Innkjøpsservice AS

Acando Norge har vunnit ramavtal med Hälsa Innkjøpsservice AS

Publicerat av: Redaktionen

Hälsa Innkjøpsservice AS (HINAS) har tecknat ramavtal med Acando gällande IT-tjänster, tillsammans med Metier och IT-Consult.

Ramavtalens värde uppskattas till cirka 400 miljoner norska kronor per år och har en löptid på 2 år, med möjlighet till förlängning på 1 + 1 år. Värdet bygger på statistik och beräknad förbrukning.Acando Norge har vunnit ramavtal med Hälsa Innkjøpsservice AS 2

Avtalen gäller för följande delområden:
• Program och projektgenomföring
• Strategiplanering, rådgivning och innovation
• Arkitektur
• Informationssäkerhet och ROS-analyser
• Testledning och release
• Elektronisk interaktion / integration / systemutveckling
• Drift och förvaltning av IT-system och plattformar
• Data- och telekommunikation
• Systemförvaltning
• Client Platform

– ”Att vi vinner kontrakt med HINAS är en viktig bekräftelse på våra tidigare leveranser och vår kompetens inom området. Healthcare står inför stora digitaliseringsprojekt. Effektiva och användarvänliga IT-lösningar kan frigöra mer tid åt de primära uppgifterna och möjliggöra bättre behandling och service för patienterna”, säger Sven Ivar Mørch, vd Acando Norge.

Acando, Metier och IT-Consult har bildat en samarbetsplattform som tillsammans täcker alla delområden för avtalen. Samarbetet bygger på att utnyttja bolagens samlade kapacitet och expertis för att ge bästa möjliga leverans till HINAS.

Den förenande konstellationen med Acando som huvudentreprenör och underleverantör utgör som helhet runt 3 000 anställda i Skandinavien, varav över 1 000 anställda i Norge. De gemensamma kontoren finns i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Arendal Porsgrunn, Kristiansand och Ålesund.

Acando Norge har arbetat med hälso- och sjukvårdssektorn sedan grundandet 1997. Acando har erfarenhet inom sektorn både nationellt och lokalt i de olika hälso- och sjukvårdsregionerna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>