Allt fler besöker 1177.se
Hem NYHETERE-HÄLSA Allt fler besöker 1177.se

Allt fler besöker 1177.se

Publicerat av: Redaktionen

Trovärdiga och tydliga råd som syftar till att stärka den enskildes hälsa.

Allt fler besöker 1177.se 2Det är grunden för att 1177.se slår besöksrekord – över tio miljoner besök bara i september.

På 1177.se samlas kunskap och tjänster inom hälsa och vård från alla Sveriges landsting och regioner. Innehållet på 1177.se kvalitetssäkras av en redaktion och faktagranskas av läkare, sjuksköterskor och andra experter från hälso-och sjukvården.

Under året har antalet besök på webbplatsen ökat till över tio miljoner besök i september. I våras belönades 1177 Vårdguiden med såväl Språkrådets pris för ett ”klart och begripligt språk”, samt nyhetssajten IDG:s pris för bästa webbplats i hälsokategorin.

-Vi vill att besökarna ska känna sig stärkta och kunna påverka sin hälsa eller vård. Det är viktigt att det finns kvalitetssäkrade och lättillgängliga råd så att man själv kan ta kloka beslut, säger Pernilla Lindström, redaktionschef på 1177 Vårdguiden.

På 1177.se kan invånare läsa om sjukdomar, behandlingar, regler och rättigheter eller ställa en anonym fråga och få ett personligt svar. Här kan du också hitta och jämföra vårdmottagningar och använda e-tjänster för att kontakta vården.

Läs mer om 1177 Vårdguiden på webben här

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>