Amazfit lanserar T-Rex 2 – en slitstark smartklocka skapad för äventyr utomhus
Hem LIVSSTIL Amazfit lanserar T-Rex 2 – en slitstark avancerade smartklocka skapad för äventyr utomhus

Amazfit lanserar T-Rex 2 – en slitstark avancerade smartklocka skapad för äventyr utomhus

Publicerat av: Redaktionen

Zepp Healths globala varumärke för wearables, Amazfit, lanserar nu T-Rex 2 – deras mest slittåliga och avancerade smartklocka hittills.

Den har certifierats i femton olika tester för militärt bruk enligt MIL-STD 810G standard, och kombinationen av Dual-Band GPS, stöd för fem satellitsystem, 10 ATM i vattentålighet, är den en optimal följeslagare för äventyraren eller sportentusiasten även i extremt krävande miljöer.

Med nya sportlägen, nya navigeringsfunktioner och en omfattande uppföljning av flera hälsovärden förbättrar T-Rex 2 upplevelsen för den äventyrslystne. En klocka perfekt för den som älskar att träna utomhus och tänja på sina gränser oavsett hur eller var dom aktiverar sig.

T-Rex 2 är den tredje upplagan (el utgåvan/versionen/iterationen) i Amazfits serie med samma namn. Med de ny-utvecklade funktionerna/(eller uppgraderade kanske är bättre) i T-Rex 2 har Amazfit som målsättning att fortsatt låta de som älskar äventyr, som surfare och vandrare med fler att följa upp och följa sin personliga hälsoutveckling.

Missa aldrig ett äventyr

Inget äventyr är utom räckhåll med nya T-Rex 2. Den nya klockan passar bra för såväl vandrare, klättrare och löpare som för äventyr i främmande terräng tack vare vägbeskrivaren, navigation i realtid, och spårning. Den använder sig också av navigering, till exempel med förslag på kortast möjliga väg till där du började. Den inbyggda barometriska altimetern och kompassen är perfekt för den som vill nå nya höjder och upptäcka ej bestigen mark. En annan funktion är att användaren kan importera detaljerade resvägar och följa dessa med klockan.

Med dual-band GPS mottagare och stöd för fem satellitbaserade navigationssystem kan den effektivt reducera atmosfäriska störningar och tränga igenom trädkronor för att åstadkomma snabbare sökhastighet och mer precis positionering.

Amazfit lanserar T-Rex 2 – en slitstark smartklocka skapad för äventyr utomhusLängre batteritider och nya sportlägen på detaljnivå

Som med alla Amazfits produkter håller batteriet länge och med kraft nog att användas i 24 dagar, vilket innebär att inga adrenalinpumpade utflykter i det vilda behöver begränsas. T-Rex 2 har även fler än 150 olika sportlägen, nu med triathlon, jakt, fiske, golfsving och vindsurfläge. Klockan fungerar även bra för simmare. Med 10 ATM i vattentålighet tål smartklockan användning i vatten samt

24 timmar hälsohantering med ett knapptryck

Klockan har också inbyggd bevakning av din hälsa 24 timmar om dygnet med hjälp av BioTrackerTM och de sex fotodioderna (6PD), så användarna snabbt och enkelt kan ta del av sin hälsodata. Smartklockan mäter bland annat hjärtfrekvens, blodsyrenivåer och stressnivåer, allt på samma gång för att få en personlig uträkning på hur du mår. Med Amazfits smidiga 1-knapptrycksmätning kan användarna alltså mäta fyra olika hälsovärden – hjärtfrekvens, blodsyrenivå, stressnivå och andning, på bara 45 sekunder.

Slittålig från insidan ut

Klockan tål användning i temperaturer så låga som -30 C och kan stå ut temperaturer så låga som –40 och så höga som +70C, vilket bevisar att den är en pålitlig följeslagare i extrema väderförhållanden. Amazfit T-Rex 2 är kapabel till att fungera normalt i såväl värmeböljor, fuktiga regnskogar och på glaciärer.

Med design inspirerad av naturen

De fyra färgerna är en perfekt matchning för naturnära äventyr och bjuder på stil, textur och hållbarhet, allt i ett. Skärpan i 1.39” HD AMOLED färgskärmen, hög upplösning och always-on display vilket innebär att användaren aldrig behöver pausa sin aktivitet eller missa annan viktig information. Tack vare den stora skärmen så har det aldrig varit lättare att läsa av hälsodata.

Amazfit T-Rex 2 lanserades globalt den 24 maj 2022. I Sverige kommer den att finnas tillgänglig för försäljning i handeln där hemelektronik säljs från den 27 juni med rekommenderat pris 2490 SEK.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>