Amerikansk sjukhusgrupp beställer Sectras IT-lösning för att granska medicinska bilder
Hem NYHETERIT-LÖSNING Amerikansk sjukhusgrupp beställer Sectras IT-lösning för att granska medicinska bilder

Amerikansk sjukhusgrupp beställer Sectras IT-lösning för att granska medicinska bilder

Publicerat av: Redaktionen

Den amerikanska vårdgivaren Temple University Health System (TUHS) beställer Sectras IT-lösning för att granska medicinska bilder, PACS, till deras samtliga sjukhus.

Med lösningen får de en samlad bild av varje patients medicinska bilder och dokument, oavsett vilket sjukhus som patienten tidigare har genomgått undersökningar och behandlingar hos.Amerikansk sjukhusgrupp beställer Sectras IT-lösning för att granska medicinska bilder 2

Det fleråriga kontraktet innefattar Sectra PACS för radiologi och mammografi tillsammans med ett brett utbud av avancerade visualiseringsverktyg, samt lösning för planering av ortopediska operationer i 2D och 3D.

– TUHS fokus på avancerade medicinska behandlingar, cancervård och medicinsk utbildning går hand i hand med våra kärnvärden. Vi ser fram emot att implementera vår lösning på en så välrenommerad sjukhusgrupp, säger Mikael Anden, vd på Sectra Nordamerika.

Sectras helhetslösning för hantering av medicinska bilder
Sectras helhetslösning är modulär och har stöd för de mest bildintensiva avdelningarna; radiologi, patologi, kardiologi och ortopedi. Eftersom komponenterna är byggda på samma tekniska plattform kan kunder på ett enkelt sätt expandera sin lösning från en enskild avdelning till att bli ett multimediaarkiv (VNA) som stöder all bildhantering. Detta utan stora investeringar eller utbyte av redan befintliga komponenter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>